Deadpool 3: O Hugh Jackman αποκαλύπτει τι σχέση θα έχουν οι Wolverine-Deadpool

Γενικώς σαν τον σκύλο με τη γάτα θα είναι
26 Δεκεμβρίου 2022 21:38
Deadpool 3: O Hugh Jackman αποκαλύπτει τι σχέση θα έχουν οι Wolverine-Deadpool

Σε μια νέα του συνέντευξη στο EMpire Film podcast, ο Hugh Jackman μιλησε για το Deadpool 3 στο οποιο θα επιστρέψει δυναμικά, για μια και τελευταία (;) φορά ως Wolverine. 

Ανάμεσα στα όσα του επιτρέπεται να πει -γιατί ως γνωστόν η Marvel δεν επιθυμεί να διαρρέουν πληροφορίες- αποκάλυψε για τη δυναμική και τη σχέση που θα έχει ο WOlverine του με τον Deadpool του Ryan Reynolds. 

Έτσι όπως τα περιέγραψε, πρακτικά είπε πως θα είναι σαν το σκύλο με τη γάτα, ενώ "υπάρχουν πολλές στιγμές που θα θέλει να του κοπανάει το κεφάλι": 

Από το 0 μέχρι το 10 το πόσο κοντά βρίσκονται ως χαρακτήρες είναι πιο κοντά προς το μηδέν. Είμαστε τα άκρα αντίθετα. Μισούμε ο ένας τον άλλο. Το λέω από τη δικιά μου οπτική. Ο Wolverine ενοχλείται συνεχώς από τον Deadpool, του σπάει τα νεύρα. Θέλει να τον κοπανάει στο κεφάλι...επομένως, θα τον κοπανήσω πολλές φορές. 

Στο Deadpool 3 πλάι στον Ryan Reynolds θα δούμε τον Hugh Jackman να κάνει τη μεγαλειώδη επιστροφή του στο ρόλο του Wolverine για τελευταία φορά, εντός του MCU

Σε πρόσφατη εμφάνισή του ο Charlie Cox δήλωσε πως "υπάρχει χώρος" για εμφάνιση του Daredevil στην ταινία. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024