Αυτές είναι οι ταινίες που είδαν οι περισσότεροι πειρατικά τα Χριστούγεννα του 2022

Τελικά όλοι λατρεύουν το “Μόνος στο Σπίτι”!
26 Δεκεμβρίου 2022 11:27
Αυτές είναι οι ταινίες που είδαν οι περισσότεροι πειρατικά τα Χριστούγεννα του 2022

Όπως φαίνεται, για πολλούς δε γίνεται να υπάρξουν Χριστούγεννα αν δεν παίξει στην τηλεόραση το “Μόνος στο Σπίτι”. Παρόλο που η κλασσική ταινία του 1990 υπάρχει στον κατάλογο του Disney+ και συγχρόνως προβάλλεται και από πάρα πολλά τηλεοπτικά κανάλια παγκοσμίως, αμέτρητοι χρήστες και φέτος την είδαν… διά της πλαγίας οδού.

Αναλυτικότερα, το γνωστό μέσο ενημέρωσης TorrentFreak, το οποίο ασχολείται με νέα σχετικά την πειρατεία, τα πνευματικά δικαιώματα και γενικά με ό,τι αφορά το διαμοιρασμό αρχείων, αποκάλυψε τώρα τις κλασσικές Χριστουγεννιάτικες ταινίες που είδαν οι περισσότεροι φέτος. Όπως έδειξαν, λοιπόν, τα δεδομένα που συλλέχθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, ο μεγάλος νικητής τα φετινά Χριστούγεννα ήταν το “Home Alone” (1990), το οποίο φαίνεται πως λατρεύουν οι πάντες.

Δεύτερο στην κατάταξη ακολουθεί το “Home Alone 2: Lost in New York” (1992), ενώ αρκετά δημοφιλείς φαίνεται πως είναι και οι ταινίες του Grinch που κατέλαβαν την τέταρτη και την πέμπτη θέση. Για την ιστορία, οι χρήστες παγκοσμίως προτίμησαν και νεότερες κυκλοφορίες, όπως το “Spirited” που είχε αντίστοιχα downloads με το “Μόνος στο Σπίτι”, με τα “Christmas Bloody Christmas” και “The Boss Baby: Christmas Bonus” να ακολουθούν.

Οι πέντε κλασσικές ταινίες με τα περισσότερα πειρατικά downloads τα Χριστούγεννα του 2022:

  1. Home Alone
  2. Home Alone 2: Lost in New York
  3. The Grinch
  4. Elf
  5. How the Grinch Stole Christmas
Tags: