Knives Out: Ετοιμαστείτε για περισσότερες ταινίες με τον Daniel Craig

Το 3ο κεφάλαιο βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο
25 Δεκεμβρίου 2022 11:33
Knives Out: Ετοιμαστείτε για περισσότερες ταινίες με τον Daniel Craig

Το Knives Out 2 ή αλλιώς Glass Onion: A Knives Out Mystery βρίσκεται διαθέσιμο στο Netflix εδώ και λίγες μέρες και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, δε θα είναι η τελευταία ταινία του franchise.

Και αυτό γιατί όπως ξέρουμε εδώ και καιρό, ο Rian Johnson, δημιουργός και σκηνοθέτης των δύο φιλμ, έχει υπογράψει ένα μεγάλο deal με το Netflix, έτσι ώστε να φέρει και το Knives Out 3. Ωστόσο σε ποιο στάδιο βρίσκεται το 3ο κεφάλαιο; Τώρα έχουμε τις πρώτες πληροφορίες, αφού ο Johnson έδωσε μία συνέντευξη στο RadioTimes και αποκάλυψε σε ποιο στάδιο βρίσκεται.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, λοιπόν, έχει αρχίσει ήδη να εργάζεται στο Knives Out 3 και έχει πολλές ιδέες για το που θα πάει: “Μόλις αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε ποιο θα είναι το επόμενο”.

Το συμβόλαιό μας με το Netflix έχει μία ακόμη ταινία, αλλά δε φαίνεται ότι θα είναι μια τριλογία. Εγώ το βλέπω σαν ένα πράγμα που εξελίσσεται. Όσο ο Daniel Craig και εγώ διασκεδάζουμε και βρίσκουμε κάτι συναρπαστικό κάθε φορά, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όσο μπορούμε.

Όπως καταλάβετε, ο διάσημος σκηνοθέτης δεν πρόκειται να τελειώσει με το Knives Out 3, παρόλο που το μεγάλο συμβόλαιό του με το Netflix ολοκληρώνεται με το 3ο κεφάλαιο. Το αν θα συνεχιστεί σε αυτή την streaming υπηρεσία ή στους κινηματογράφους θα το δείξει ο χρόνος.

Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμα το "Glass Onion: Στα Μαχαίρια", παρακάτω θα βρείτε μερικές πληροφορίες:

Στη συνέχεια της ταινίας "Στα Μαχαίρια" (2018) του Ράιαν Τζόνσον, ο ντετέκτιβ Μπενουά Μπλαν ταξιδεύει στην Ελλάδα για να εξιχνιάσει ένα μυστήριο που περιλαμβάνει ένα νέο καστ γραφικών υπόπτων.

Το απίθανο και υπέρλαμπρο cast απαρτίζουν οι εξής: Daniel Craig ως Benoit Blanc, Kathryn Hahn ως Claire Debella μια υποψήφια γερουσιαστής και κυβερνήτης, ο Dave Bautista ως ο σταρ του YouTube Duke Cody, η Janelle Monae ως Cassandra Brand, μια επιχειρηματίας στο χώρο της τεχνολογίας, η Jessica Henwick ως Peg, ο Leslie Odom Jr. ως Lionel Toussaint επιστήμονας στο πλευρό του Miles, η Kate Hudson ως την σχεδιάστρια μόδας Birdie Jay, και η Madelyn Cline ως τη φίλη του Duke ονόματι Whiskey. Θα συμμετέχουν επίσης οι Ethan Hawke και Jada Pinkett Smith αλλά σε άγνωστους μέχρι στιγμή ρόλους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα των δύο επερχόμενων ταινιών του Knives Out franchise (Το Glass Onion και το Knives Out 3) σε ένα mega-deal ύψους $450 εκατομμυρίων. Τα γυρίσματα του Knives Out 2 έλαβαν χώρα συγκεκριμένα στις Σπέτσες και στο Πόρτο Χέλι.