Dream Scenario: Αγνώριστος ο Nicolas Cage στη νέα του ταινία (ΦΩΤΟ)

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εντυπωσιάζει με την αλλαγή του για ακόμη μια φορά
24 Δεκεμβρίου 2022 15:42
Dream Scenario: Αγνώριστος ο Nicolas Cage στη νέα του ταινία (ΦΩΤΟ)

Ο Nicolas Cage φαίνεται ότι ετοιμάζει τη μία ταινία μετά την άλλη -ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια και τώρα, έχουμε την πρώτη ματιά από το Dream Scenario. Πρόκειται για το νέο κωμικό φιλμ της A24 με το βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό και για άλλη μια φορά, είναι αγνώριστος.

Και αυτό φαίνεται από τις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν, όπου δείχνουν έναν Nicolas Cage αρκετά αλλαγμένο με μούσια και γυαλιά. Στο φιλμ παίζουν επίσης και οι Michael Cera, Julianne Nicholson, Tim Meadows, Kate Berlant, Dylan Baker και Dylan Gelula. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Kristoffer Borgli.

Το Dream Scenario ακολουθεί έναν συνηθισμένο και συνάμα παράξενο καθηγητή που κατακτά τη φήμη μέσα σε ένα βράδυ όταν εμφανίζεται χωρίς καμία εξήγηση στα όνειρα όλων. Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή, ενώ ξέρουμε ότι θα είναι μια κωμωδία.

Δείτε τις πρώτες εικόνες παρακάτω:

Οι παραπάνω φωτογραφίες ήρθαν στη δημοσιότητα από τον σκηνοθέτη, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

O Nicolas Cage θέλει να παίξει και σε μιούζικαλ για να τερματίσει την καριέρα του. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα παίξει το Dream Scenario στους κινηματογράφους, ενώ να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Cage θα υποδυθεί και τον Κόμη Δράκουλα στην επερχόμενη ταινία “Renfield”. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.