Το Blood είναι το απόλυτο ψυχολογικό θρίλερ για το Σαββατόβραδο με την παρέα σας (trailer)

Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιανουάριο
24 Δεκεμβρίου 2022 15:02
Το Blood είναι το απόλυτο ψυχολογικό θρίλερ για το Σαββατόβραδο με την παρέα σας (trailer)

Ο Brad Anderson, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει το αρκετά γνωστό φιλμ “Session 9” ετοιμάζει τώρα ένα ολοκαίνουργιο ψυχολογικό θρίλερ, που θα έρθει με την ονομασία Blood. Η ταινία της Vertical Entertainment αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο και τώρα κυκλοφόρησε το επίσημο trailer.

Το φιλμ επικεντρώνεται στην Jess, την οποία υποδύεται η Michelle Monaghan, μια νοσοκόμα και μητέρα που πρόσφατα χώρισε με τον άντρα της (Skeet Ulrich). Εκείνη αποφασίζει να μετακομίσει με την κόρη της την Tyler (Skylar Morgan Jones) και τον μικρό γιο της τον Owen (Finlay Wojtak-Hissong) πίσω στο παλιό της σπίτι.

Ωστόσο, καθώς περνάνε οι μέρες, ο σκύλος του μικρού Owen πηγαίνει στο δάσος και επιστρέφει σπίτι μετά από μέρες, μέσα στα αίματα και «λυσσασμένος». Κάποια στιγμή επιτίθεται και δαγκώνει τον Owen, με αποτέλεσμα να μολυνθεί και αυτό να γίνεται όλο και πιο ανησυχητικό μέρα με τη μέρα, καθώς η συμπεριφορά του μικρού αγοριού γίνεται τρομακτική και θανατηφόρα.

Στο Blood παίζουν οι Michelle Monaghan (True Detective), Skeet Ulrich (Scream), Finlay Wojtak-Hissong, Rodrigo Beilfuss, Erik Athavale, June B. Wilde και Skylar Morgan Jones. Το σενάριο έχει αναλάβει ο Will Honley.

Το Blood θα παίξει στους κινηματογράφους στις 27 Ιανουαρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.