O Nicolas Cage θέλει να παίξει και σε μιούζικαλ για να τερματίσει την καριέρα του

Το ρεπορτόριο του θέλει να επεκτείνει ο διάσημος ηθοποιός
23 Δεκεμβρίου 2022 18:12
O Nicolas Cage θέλει να παίξει και σε μιούζικαλ για να τερματίσει την καριέρα του

Ο Nicolas Cage, μετά την πρόκληση του να παίξει τον εαυτό του και το αβάσταχτο βάρος του ταλέντου του στην ταινία "The Unbearable Weight of Massive Talent", θέλει να αντιμετωπίσει την επόμενη πρόκληση της καριέρας του. Ο διάσημος ηθοποιός θέλει να τερματίσει την καριέρα του καθώς στον επόμενό του ρόλο ελπίζει να πιάσει το τραγούδι. 

Μιλώντας στο Empire, o διάσημος ηθοποιός εξέφρασε τη θέλησή του να παίξει σε ένα μιούζικαλ πλέον. "Δεν έχω κάνει ακόμη ένα μιούζικαλ. Θα ήθελα να το δοκιμάσω" είπε ο 58χρονος Cage. Παραδέχτηκε βέβαια πως δεν είναι και ο καλύτερος τραγουδιστής αλλά και πάλι θα ήθελε να το δοκιμάσει. 

Πρότεινε κιόλας έναν ρόλο στον εαυτό του που θα ήθελε να υποδυθεί και συγκεκριμένα την ροκ όπερα "Jesus Christ Superstar" των Andrew Lloyd Webber και Tim Rice. 

"Δεν είμαι καλός τραγουδιστής. Σκέφτηκα πως τραγούδησα σχετικά καλά στο 'Wild At Heart', αλλά από τότε έχω τινάξει τη φωνή μου στον αέρα τραγουδώντας λανθασμένα το 'Purple Rain' σε καραόκε μπαρ. Νομίζω ότι θα ήμουν καλός Πόντιος Πιλάτος στο 'Jesus Christ Superstar'".

Ακόμη βέβαια δεν βρέθηκε το μιούζικαλ που θα θέλει τον Cage στo cast του αλλά θα δούμε τον εμβληματικό ηθοποιό στο "The Old Way" αλλά και ως Κόμη Δράκουλα στην ταινία "Renfield" μαζί με τον Nicholas Hoult. 

Tags: