Fast X: Φημολογείται ότι θα δείτε ένα πρόσωπο από τα παλιά

Φαίνεται πως μεγαλώνει κι άλλο το ήδη τεράστιο cast
23 Δεκεμβρίου 2022 16:05
Fast X: Φημολογείται ότι θα δείτε ένα πρόσωπο από τα παλιά

Η παραγωγή του Fast X συνεχίζεται κανονικά και μια νέα είδηση αναφέρει ότι ένα σημαντικό πρόσωπο θα επιστρέψει στο 10ο κεφάλαιο του franchise. Όπως φαίνεται, η επερχόμενη ταινία θα έχει πολλά ονόματα, είτε που μπαίνουν για πρώτη φορά, είτε υπήρχαν παλιότερα στα προηγούμενα φιλμ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το The Direct, η Gal Gadot μάλλον θα επιστρέψει στο Fast and Furious franchise, με το επερχόμενο κεφάλαιο “Fast X”. Η ηθοποιός ακούγεται ότι θα υποδυθεί και πάλι την Gisele και θα μπει και πάλι στην οικογένεια της σειράς. Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα, οπότε καλό θα είναι να λάβετε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.

Τώρα, το πως θα μπορούσε να επιστρέψει η χαρακτήρας της -αν και εφόσον ισχύει το ρεπορτάζ του The Direct, θα το μάθουμε όταν με το καλό φτάσει στους κινηματογράφους.

To κόστος της επερχόμενης ταινίας αγγίζει τα 340 εκατομμύρια. Το προηγούμενο φιλμ, το οποίο ήταν επίσης τεράστια παραγωγή, είχε κοστίσει μόλις 200 εκατομμύρια. Φαίνεται πως το budget του Fast and Furious 10 ανέβηκε και σε αυτό έπαιξε σίγουρα ρόλο και το τεράστιο cast του, μιας και πέρα από τον Vin Diesel θα δείτε και τον Jason Momoa και την Brie Larson.

Στο cast θα συμμετέχουν επίσης και οι: Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Chris "Ludacris" Bridges, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel και Sung Kang, ενώ θα επιστρέψει η Charlize Theron ως "Cipher" αλλά και ο Michael Rooker στο ρόλο του Buddy από το F9.

Το Fast 10 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου 2023.