John Wick: Chapter 4 – Ο Keanu Reeves με nunchuck έτοιμος για μάχη! (ΦΩΤΟ)

Το νέο στιγμιότυπο της ταινίας
23 Δεκεμβρίου 2022 15:36
John Wick: Chapter 4 – Ο Keanu Reeves με nunchuck έτοιμος για μάχη! (ΦΩΤΟ)

Το John Wick: Chapter 4 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Μάρτιο του 2023 και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη ένα στιγμιότυπο. Πιο συγκεκριμένα, το Entertainment Weekly κυκλοφόρησε μία νέα εικόνα που επικεντρώνεται για άλλη μια φορά στον χαρακτήρα του Keanu Reeves.

Αναλυτικότερα, ο Wick κρατάει nunckuck στη νέα εικόνα και δείχνει πανέτοιμος για μάχη με έναν εχθρό που κατά πάσα πιθανότητα είναι μέλος του High Table, του οποίου ο πρωταγωνιστής θέλει να κατατροπώσει.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

Σε αυτό το φιλμ θα δείτε τον John Wick να προσπαθεί να νικήσει μία για πάντα το High Table και αυτό είναι το πραγματικό “εισιτήριο” για την ελευθερία του. Ωστόσο, δε θα είναι εύκολο εγχείρημα και για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει πρώτα να τα βάλει με έναν νέο ισχυρό εχθρό με φίλους του απ’ όλο τον κόσμο.

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Ο John Wick (Keanu Reeves) ανακαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

John Wick 4 - Το νέο στιγμιότυπο μάς κάνει να μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα

Το all-star cast της ταινίας περιλαμβάνει τους: Donnie Yen (Ip Man, Rogue One), Hiroyuki Sanada (Mortal Kombat), Shamier Anderson, Bill Skarsgard (IT), Rina Sawayama, Scott Adkins (ταινίες Undisputed), και Clancy Brown. Τη σκηνοθεσία του John Wick 4 υπογράφει και πάλι ο Chad Stahelski σε σενάριο των Shay Hatten και Michael Finch.

Όσον αφορά το κινηματογραφικό σύμπαν του John Wick, πρόσφατα μάθαμε ότι τελικά ο Keanu Reeves θα εμφανιστεί ως John Wick στη spinoff ταινία "Ballerina" της Ana De Armas, μαζί με τον Ian McShane ως Winston. Επίσης, εντός του John Wick Cinematic Universe στα σκαριά βρίσκεται η σειρά The Continental που θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video.

To John Wick: Chapter 4 βγαίνει στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2023.