Wednesday: Ο Anthony Hopkins μιμείται το χέρι και γίνεται viral! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σειρά του Netflix με τη Jenna Ortega άρεσε μέχρι και στον θρυλικό ηθοποιό
23 Δεκεμβρίου 2022 09:52
Wednesday: Ο Anthony Hopkins μιμείται το χέρι και γίνεται viral! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Sir Anthony Hopkins (Άντονι Χόπκινς) απολαμβάνει στο έπακρο τον ελεύθερό του χρόνο, ενώ δεν παραλείπει να ποστάρει στα social media του. Ο δις βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φαίνεται πως λάτρεψε τη σειρά "Wednesday' του Netflix με την Jenna Ortega σε σκηνοθεσία Tim Burton, που είπε να την τιμήσει με τον δικό του τρόπο. 

Έτσι έκανε μια μίμηση του χεριού της Wednsesday, δηλαδή του "Thing" παίζοντας πιάνο, με το βίντεο να γίνεται viral στο Instagram. 

"Χαρούμενη Τετάρτη (Wednesday). Ένα Πράγμα (THING) συμβαίνει όταν ένας ηθοποιός έχει ελεύθερο χρόνο στα χέρια του", έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα του post που ανέβασε.  

Δείτε το βίντεο του Hopkins από το Instagram: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins)

Από κάτω του σχολίασε η Catherine Jeta-Jones που υποδύεται την Morticia Addams στη σειρά, ενώ με τον Hopkins είχαν συνεργαστεί στη "Μάσκα του Ζορό", γράφοντάς του "Χαχα. Σε αγαπάω Τόνι.".

Στη νέα spinoff σειρά της Οικογένειας Άνταμς, το "Thing" υποδύεται ο ταχυδακτυλουργός και ηθοποιός Victor Dorobantu, με μια διαδικασία χωρίς CGI (ειδικά εφέ) όπως θα δείτε εδώ

Για την ιστορία το "Πράγμα" ήταν μέρος της ιστορίας των Άνταμς από το 1954 όταν έκανε το ντεμπούτο του μέσα από το ομώνυμο κόμικ του Τσάρλς Άνταμς. 

Πρόσφατα, μάθαμε μερικά ευχάριστα νέα για όσους αναμένουν τη 2η σεζόν της Wednesday

Τα βασικά για το Wednesday

Σε αυτό το σόου πρωταγωνιστούν οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan GalpinJoy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill.

Wednesday: Μόλις έσπασε νέο τεράστιο ρεκόρ - Ασταμάτητη η σειρά του Netflix

Η σύνοψη της σειράς:

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Η τεράστια επιτυχία που διανύει η σειρά του Netflix δεν έχει σταματημό, αφού πρόσφατα μάθαμε ότι ξεπέρασε μέχρι και το Dahmer, μιας και ξεπέρασε τις 1 δισεκατομμύριο ώρες θεάσεις σε λίγες εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι είναι και επίσημα η 2η πιο επιτυχημένη -αγγλόφωνη- σειρά του Netflix, ακριβώς πίσω από το Stranger Things 4.