Ο Harrison Ford εξηγεί γιατί είπε το “ναι“ στη Marvel στα 80 του χρόνια

Θα τον δούμε ως Thunderbolt Ross στo Captain America 4: New World Order
22 Δεκεμβρίου 2022 22:52
Ο Harrison Ford εξηγεί γιατί είπε το “ναι“ στη Marvel στα 80 του χρόνια

Μπορεί να είναι 80χρονών πλέον και κοντά σε μια ηλικία για να αποσυρθεί πλήρως από την ηθοποιία, όμως η νιότη του Harrison Ford δεν έχει όρια. Αφότου τον δούμε για μια τελευταία φορά ως Indiana Jones στο "Indiana Jones and the Dial of Destiny" το ερχόμενο καλοκαίρι, θα κάνει τη μετάβαση σε ένα άλλο γιγαντιαίο franchise της Disney, αυτό της Marvel και του κινηματογραφικού της σύμπαντος. 

Εδώ και καιρό είναι γνωστό πως ο Χάρισον Φορντ θα υποδυθεί τον χαρακτήρα του Thadeus "Thunderbolt" Ross, τον οποίο παλιότερα υποδύθηκε ο αείμνηστος William Hurt. Η πρώτη του εμφάνιση στο ρόλο και η παρθενική του στο MCU θα είναι στο Captain America 4 ή αλλιώς "Captain America: New World Order" (Μάιος 2024) πλάι στον νέο "Cap" του Anthony Mackie, ενώ θα επιστρέψει στο ρόλο δύο μήνες αργότερα για την ταινία "Thunderbolts" (Ιούλιος 2024). 

Τώρα, ο Ford μιλώντας στο ThePlaylist έσπασε τη σιωπή του για την απόφασή του να πει το "ναι" στη Marvel στα 80 του χρόνια. Χαρακτηριστικά είπε: "Κοιτάξτε, έχω κάνει πολλά πράγματα. Τώρα θέλω να κάνω μερικά πράγματα που δεν έχω κάνει.

Από τα πράγματα που δεν έχει κάνει ο Ford στην καριέρα του είναι το motion capture, κάτι που φημολογείται έντονα πως ο ρόλος του ως Thadeus Ross θα περιλαμβάνει μπόλικο διότι από τα comics γνωρίζουμε ότι μεταμορφώνεται στον Red Hulk. 

Όταν το ThePlaylist τον ρώτησε εάν πρόκειται να φορέσει μια motion capture στολή, με επαγγελματικό αλλά και χιουμοριστικό τρόπο ο Ford έκανε μια γκριμάτσα πως "έχει τα χείλη του ραμμένα". Κάτι που μεταξύ μας πρόκειται και μια έμμεση επιβεβαίωση.