Βίντεο: Ο Chris Hemsworth να παίζει με το γιο του είναι ό,τι πιο cute θα δείτε σήμερα

Ξανά viral το βίντεο του “Thor“ με τον 7χρονο γιο του
22 Δεκεμβρίου 2022 14:55
Βίντεο: Ο Chris Hemsworth να παίζει με το γιο του είναι ό,τι πιο cute θα δείτε σήμερα

O Chris Hemsworth (Κρις Χεμσγουόρθ) απολαμβάνει αυτόν τον καιρό τις παρατεταμένες διακοπές του μετά την πιο πρόσφατη (και ίσως όχι τελευταία) παράστασή του ως Thor, στο "Thor: Love and Thunder" της Marvel Studios.

Σε αυτό βέβαια παίζει ρόλο και η πρόσφατη διάγνωση της υγείας του, καθώς ο αστέρας της Marvel ανακοίνωσε πως έχει σοβαρή γενετική προδιάθεση για Αλτσχάιμερ, κάτι το οποίο ανακάλυψε στα γυρίσματα της σειράς ντοκιμαντέρ του "Χωρίς Όριο" (Limitless) για το Disney Plus

Αυτό τον οδήγησε στο να πάρει την απόφαση να αποσυρθεί προσωρινά από την ηθοποιία και το Χόλιγουντ και να αφοσιωθεί στην υγεία του για όσο καιρό χρειαστεί και κρίνει ο ίδιος. Με΄σα από το Twitter του ανέβασε ξανά ένα βίντεο που είχε αναρτήσει πριν από ακριβώς ένα χρόνο, το οποίο είναι ένα πολύ γλυκό throwback. 

Σε αυτό ο "Thor" έπαιζε με τον γιό του, ο οποίος με ένα τόξο προσπαθούσε να πετύχει ένα μπουκάλι που είχε ισορροπήσει στο κεφάλι του. Τελικά μετά από 52 προσπάθειες τα κατάφερε και όπως έγραψε ο Hemsworth: "Πριν ένα χρόνο δέχθηκα 52 βολές πίσω από το κεφάλι μου για να πετύχει την τέλεια βολή. Λατρεύω το να είμαι μπαμπάς!"

Δείτε το throwback βίντεο του Hemsworth: 

Στο Twitter το παραπάνω βίντεο που ανέβηκε χθες 21 Δεκεμβρίου μετράει ήδη πάνω από 1.6 εκατομμύρια προβολές