Terminator: Για ένα -ακόμη- reboot ψήνεται ο James Cameron

Όλα όσα αποκάλυψε ο σκηνοθέτης και δημιουργός του franchise
21 Δεκεμβρίου 2022 22:43
Terminator: Για ένα -ακόμη- reboot ψήνεται ο James Cameron

Οι Εξολοθρευτές στις ταινίες μας έχουν δείξει ότι πεθαίνουν πολύ δύσκολα ή και καθόλου κάποιες φορές. Το ίδιο συμβαίνει και για το ομώνυμο franchise των Terminator ταινιών, για το οποίο υπάρχουν σκέψεις να επιστρέψει μετά την καταστροφική πορεία του Terminator: Dark Fate το 2019, που έβαλε ακόμη μια ταφόπλακα στα σενάρια επιστροφής του. 

Θα θυμάστε ότι οι προκάτοχοί του, δηλαδή το Terminator: Salvation αλλά και το Terminator: Genisys ήταν δύο προσπάθειες που ήθελαν πολύ να επαναφέρουν τον "Εξολοθρευτή" του Arnold Schwarzenegger στις παλιές του δόξες, αλλά δεν τα κατάφεραν. 

Τώρα όμως ο Τζέιμς Κάμερον (James Cameron), που αυτόν τον καιρό βρίσκεται από τη μια συνέντευξη στην άλλη λόγω Avatar: The Way of Water, λέει πως τον ψήνει μια επιστροφή του Terminator μέσω ενός ακόμη reboot. 

Μιλώντας στο podcast του "Smartless" ο σκηνοθέτης και δημιουργός του "Terminator" αποκάλυψε ότι γίνονται συζητήσεις για το εάν και πώς μπορεί να επιστρέψει η θρυλική σειρά ταινιών. 

"Εάν ήταν να κάνω μια ακόμη ταινία "Εξολοθρευτή" και ίσως να το λανσάρω από την αρχή ξανά, κάτι το οποίο συζητιέται, αλλά τίποτα δεν έχει κατασταλάξει ακόμη, θα το έκανα πιο πολύ από την πλευρά της ΑΙ αντί των ρομπότ που τρελάθηκαν." είπε ο Cameron. 

Επομένως, μάθαμε και μια πληροφορία για την κατεύθυνση του reboot που θα ήθελε ο Κάμερον να έχει. Ένα reboot/remake ενός νέου Εξολοθρευτή θα είχε διαφορετικό ύφος και θα εστίαζε περισσότερο στην πλευρά της τεχνητής νοημοσύνης, του περίφημου Skynet δηλαδή, αντί για τα ίδια τα ρομπότ, όπως τον T-800 του Σβαρτσενέγκερ.