ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Black Adam δε θα συνεχίσει στη νέα DC, αλλά… - Οι δηλώσεις του The Rock

Άφησαν ένα παράθυρο ανοιχτό
21 Δεκεμβρίου 2022 08:20
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Black Adam δε θα συνεχίσει στη νέα DC, αλλά… - Οι δηλώσεις του The Rock

Τις τελευταίες εβδομάδες, τα νέα «κεφάλια» των DC Studios, James Gunn και Peter Safran, αναδιοργανώνουν από την αρχή το μέλλον της εταιρίας. Μέχρι στιγμής έχουν ακυρωθεί αρκετά projects που βρίσκονταν στα σκαριά και τώρα έγινε επίσημο ότι ο Black Adam δεν είναι στα σχέδιά τους, τουλάχιστον για την ώρα.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Dwayne Johnson μέσα από μία επίσημη δήλωση που δημοσίευσε, η συνέχεια του Black Adam δε θα υπάρξει, τουλάχιστον στο το πρώτο κεφάλαιο της νέας ιστορίας της DC. Ωστόσο, είπε ότι η εταιρία παραγωγής Seven Bucks Productions και η DC «συμφώνησαν να συνεχίσουν να ερευνούν νέους τρόπους με τους οποίους θα φέρουν τον Black Adam μελλοντικά στο πολυσύμπαν της νέας DC».

Φίλοι μου, θέλω να σας ενημερώσω σχετικά με το μέλλον του Black Adam στο νέο σύμπαν της DC. Συναντήθηκα με τον James Gunn και ο χαρακτήρας αυτός δε θα βρίσκεται στο πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας στο νέο σύμπαν της DC.

Ωστόσο, η DC και η Seven Bucks Productions συμφώνησαν να συνεχίσουν να διερευνούν τρόπους με τους οποίους ο Black Adam μπορεί να μπει σε μελλοντικά κεφάλαια στο multiverse της DC.

Στη συνέχεια, ο The Rock πρόσθεσε ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε από τον James Gunn και γενικά τη νέα ηγεσία της DC. Με πιο απλά λόγια, μπορεί να μη δείτε το Black Adam 2 σύντομα, ωστόσο υπάρχει ένα μικρό παραθυράκι ανοιχτό για την επιστροφή του, αλλά πολύ αργότερα.

Παρακάτω θα βρείτε και τις δηλώσεις του The Rock:

Ο James Gunn έκανε ένα tweet μετά τις επίσημες δηλώσεις του «The Rock» και είπε τα εξής:

Αγαπώ τον The Rock και είμαι ενθουσιασμένος να δω τι θα κάνει εκείνος και η Seven Bucks στη συνέχεια. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε σύντομα.

Η υπόθεση του Black Adam:

Σχεδόν 5.000 χρόνια αφού του δόθηκαν οι πανίσχυρες δυνάμεις των αρχαίων θεών –και η άμεση αιχμαλωσία του– ο Black Adam (Τζόνσον) ελευθερώνεται από τον επίγειο τάφο του και είναι έτοιμος να αποδώσει δικαιοσύνη στον σύγχρονο κόσμο, όπως αυτός νομίζει.

Το Black Adam ήταν σε σκηνοθεσία του Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise) και πρωταγωνιστεί ένα δυνατό cast που πέρα από τον The Rock περιλαμβάνει και τους: Noah Centineo (To All The Boys I Loved Before) ως Atom Smasher, Aldis Hodge (One Night In Miami) ως Hawkman, Sarah Shahi (Sex/Life), Quintessa Swindell (Voyagers), καθώς και τον πρώην "Πράκτορα 007", Pierce Brosnan ως Dr. Fate.