Η νέα αφίσα του Spider-Man: Across the Spider-Verse είναι για καδράρισμα (ΦΩΤΟ)

Το sequel της Spider-Verse περιπέτειας του Miles έρχεται τον Ιούνιο του 2023
20 Δεκεμβρίου 2022 20:31
Η νέα αφίσα του Spider-Man: Across the Spider-Verse είναι για καδράρισμα (ΦΩΤΟ)

H Sony Pictures κυκλοφόρησε μια νέα αφίσα για το Spider-Man: Across the Spider-Verse, η οποία είναι πανέμορφη και σίγουρα θα μπορούσε να...καδραριστεί από τους fans του Spidey. 

Συγκεκριμένα θα υπάρχουν πάνω από 25 επιβεβαιωμένοι Αραχνάνθρωποι, δηλαδή διαφορετικές βερσιόν του Spider-Man που θα δούμε στην sequel ταινία του 'Into the Spider-Verse'. Στην εν λόγω αφίσα μάλιστα απεικονίζονται πάρα πολλοί όπως οι Spider-Woman, Spider-Gwen, Spider-Man 2099, Spider-Punk και αρκετοί ακόμη. Μπορείτε να τους εντοπίσετε όλους; 

Δείτε τη νέα αφίσα του Spider-Man: Across the Spider-Verse

H σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

"Ο Miles Morales επιστρέφει στο νέο κεφάλαιο του βραβευμένου με Oscar® Spider-verse saga, Spider-Man: Ακροβατώντας Στο Αραχνο-Σύμπαν. Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά."

To Spider-Man: Across The Spider-Verse είναι σε σκηνοθεσία των Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin K. Thompson, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι: Phil Lord, Chris Miller και Dave Callaham.

Ο Miles Morales του Shameik Moore ξεκινά μια νέα περιπέτεια σε κάθε μήκος του Multiverse στο 'Across the Spider-Verse' μαζί με την Gwen Stacy/Spider-Woman της Hailee Steinfeld και μια νέα ομάδα Αραχνοατόμων, που θα αντιμετωπίσουν έναν πανίσχυρο εχθρό. Αυτός είναι ο "Spot" που τη φωνή του δανείζει ο Jason Schwartzman (Fargo, Sing 2). Η νέα προσθήκη του cast είναι η Issa Rae στο ρόλο της Jessica Drew/ Spider-Woman, ενώ επιστρέφουν από την πρώτη ταινία οι Oscar Isaac ως Miguel O' Hara/Spider-Man 2099 και Jake Johnson ως Peter B. Parker/ Spider-Man. Συμμετέχουν στο cast επίσης οι: Daniel Kaluuya (Spider-Punk), Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez, Greta Lee, Rachel Dratch, Jorma Taccone, Shea Whigham. 

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse θα κάνει το ντεμπούτο του στις 2 Ιουνίου 2023, ενώ το Spider-Man: Beyond the Spider-Verse θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου 2024.