Creed III: Νέο βίντεο από την ταινία φυσικά με τον Michael B. Jordan

Είναι το πρώτο “sports” φιλμ που γυρίστηκε με IMAX κάμερες
20 Δεκεμβρίου 2022 12:34
Creed III: Νέο βίντεο από την ταινία φυσικά με τον Michael B. Jordan

Η MGM έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο από το Creed III με πρωταγωνιστή φυσικά τον Michael B. Jordan. Ωστόσο, δεν πρόκειται για ένα νέο trailer, αλλά για ένα βίντεο διάρκειας σχεδόν 2:30 λεπτών και σας προσκαλεί πίσω στα παρασκήνια.  

Εκτός από κάποια πλάνα της ταινίας, θα δείτε και αρκετά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα και πως ο Jordan σκηνοθέτησε αυτή την ταινία με IMAX κάμερες. Μάλιστα, πρόκειται για το πρώτο “sports” φιλμ που γυρίζετε έτσι, όπως γράφει και η περιγραφή στο YouTube και αυτό σημαίνει ότι θα το απολαύσετε όπως πρέπει στους κινηματογράφους.

Λίγα λόγια για την πλοκή του Creed 3:

Παρά το γεγονός ότι συμφιλιώνεται με την οικογενειακή του ιστορία, το παρελθόν δεν έχει τελειώσει ακόμα με τον Adonis Creed. Στο τρίτο μέρος του franchise, όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά για τον Donnie. Είναι πρωταθλητής ελαφρών βαρέων βαρών, η μουσικός σύζυγός του, Bianca, (Tessa Thompson) είναι επιτυχημένη από μόνη της και όλα πάνε καλά με την κόρη τους, Amara. Και τότε είναι που εμφανίζεται ο Damian "Dame" Anderson (Jonathan Majors).

Ο Damian και ο Donnie ήταν παιδικοί φίλοι, αλλά ενώ ο νεαρός Creed βρήκε επιτυχία στο ρινγκ, ο Damian κατέληξε στη φυλακή για 18 χρόνια. Τώρα, έχει βγει και έχει κάποια προβλήματα με τον πρώην φίλο του. Όντας και αυτός πυγμάχος, ο Ντέμιαν αισθάνεται ότι του στέρησαν την καριέρα του και είναι εδώ για να πάρει τη ζωή του Ντόνι και όλα όσα έχει. Κάποτε ήταν αδέρφια, όμως τώρα αυτοί οι δύο είναι αντίπαλοι και θα πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους μέσα στο ρινγκ.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Creed III είναι η 9η ταινία στο franchise του Rocky και όπως σας είχαμε ενημερώσει στο παρελθόν, είναι και το πρώτο φιλμ που δε θα συμμετέχει ο θρυλικός Sylvester Stallone στον εμβληματικό ρόλο του -αν και θα βρίσκεται εκεί ως παραγωγός. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Το CREED III θα βγει στις αίθουσες στις 3 Μαρτίου του 2023.