Evil Dead Rise: Χιλιάδες λίτρα από ψεύτικο αίμα χρειάστηκαν για την ταινία (ΦΩΤΟ)

Και αυτό φαίνεται από όλα αυτά που έχουμε δει μέχρι στιγμής
20 Δεκεμβρίου 2022 12:00
Evil Dead Rise: Χιλιάδες λίτρα από ψεύτικο αίμα χρειάστηκαν για την ταινία (ΦΩΤΟ)

Το Empire Magazine σε συνεργασία με την Warner Bros. Discovery έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο στιγμιότυπο από το Evil Dead Rise. Το πολυαναμενόμενο νέο φιλμ του horror franchise θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο και υπόσχεται ένα αιματηρό ταξίδι που επικεντρώνεται στις Beth και Ellie δύο αδερφές που ζουν στο Λος Άντζελες.

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας, Lee Cronin, έδωσε μια συνέντευξη στο Empire και δήλωσε ότι η 5η ταινία του franchise «δένει τον θεατή πάνω σε έναν πύραυλο, ο οποίος τροφοδοτείται από αίμα. Μπορεί είτε να κατέβει, είτε να μείνει εκεί μέχρι να εκραγεί».

Επίσης, δήλωσε ότι στο Evil Dead Rise θα δείτε…πολύ αίμα. Τόσο πολύ που η παραγωγή χρειάστηκε 6,500 λίτρα ψεύτικου αίματος. Και αυτό φαίνεται κιόλας από τη νέα εικόνα που θα δείτε παρακάτω:

Η περίληψη του Evil Dead Rise:

Στην 5η ταινία του Evil Dead, η Beth επισκέπτεται τη μεγαλύτερη αδερφή της Ellie, η οποία μεγαλώνει μόνη της τρία παιδιά σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Λος Άντζελες. Η επανένωσή τους διακόπτεται μυστηριωδώς, καθώς ανακαλύπτουν ένα βιβλίο που «γεννά» δαίμονες και θα έρθουν αντιμέτωπες με μία εφιαλτική εκδοχή της μητρότητας.

Σε αυτό το project πρωταγωνιστούν οι Gabrielle Echols (Reminiscence), Morgan Davies (The End), Nell Fisher (Splendid Isolation), Alyssa Sutherland και Lily Sullivan. Αξίζει να αναφερθεί, πως στην παραγωγή βρίσκεται ο Sam Raimi, ο Bruce Campbell και ο Robert Tapert. Και οι τρεις τους έχουν βοηθήσει «πάρα πολύ» στο να βγει όπως πρέπει αυτή η ταινία. Ωστόσο, ο Campbell δε θα εμφανιστεί καθόλου στο φιλμ αυτό ως Ash Williams.

Για την ιστορία, η πρώτη ταινία Evil Dead κυκλοφόρησε το 1981 και μετράει πλέον σαράντα χρόνια από τη στιγμή που χάρισε τον απόλυτο τρόμο στο κοινό, με την τριλογία του δημιουργού, Sam Raimi.

Το Evil Dead Rise θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Απριλίου 2023.

Tags: