Ανατροπή για το “Πειρατές της Καραϊβικής 6“ - Τι παίζει με Johnny Depp και Margot Robbie

Αποκαλυπτικά τα όσα δήλωσε ο παραγωγός των ταινιών Jerry Bruckheimer
20 Δεκεμβρίου 2022 00:51
Ανατροπή για το “Πειρατές της Καραϊβικής 6“ - Τι παίζει με Johnny Depp και Margot Robbie

Ο Jerry Bruckheimer, παραγωγός των ταινιών "Πειρατές της Καραϊβικής", προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για το μέλλον του franchise ταινιών ανατρέποντας πολλά από τα όσα γνωρίζαμε μέχρι πρότινως, ειδικά για τo Pirates of the Caribbean 6

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter, ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ μίλησε για το που βρίσκονται με τις δύο υπό ανάπτυξη ταινίες, ανατρέποντας τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους "Πειρατές της Καραϊβικής" με τη Margot Robbie (Μάργκο Ρόμπι) να είναι τελειωμένη. Αναφέρθηκε πως ακόμη υπάρχουν υπό ανάπτυξη δύο σενάρια και ταινίες, μία με τη Robbie και μία με ένα νεαρό cast.

Για το δεύτερο δε γνωρίζουμε τι σημαίνει ακριβώς και εάν αφορά το "plan B" με την επιστροφή του Johnny Depp ως Jack Sparrow ή ένα ολοκληρωτικό reboot. 

Χαρακτηριστικά δήλωσε για το Pirates 6: Νομίζω ότι βρισκόμαστε πιο κοντά σε ένα από αυτά. Έχουμε ένα πολύ καλό σενάριο. Αναπτύξαμε δύο: ένα με την Margot Robbie και ένα με νεαρό cast. Αυτό με τη Margot θέλει λίγη παραπάνω δουλειά. Αυτό με το νεαρό cast βρίσκεται πιο κοντά στο να ολοκληρωθεί. Ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε και τα δύο. 

Διαψεύδοντας τα λεγόμενα της Robbie τον περασμένο Νοέμβριο πως η ταινία της θεωρείται τελειωμένη, ο Bruckheimer είπε: 

Για εμένα είναι μια χαρά ζωντανή. Το ίδιο και για την Disney. Είμαι σίγουρος πως απογοητεύτηκε για το ότι δεν πήρε προτεραιότητα ή και όχι επειδή είναι πολυάσχολη, οπότε ίσως και αν είναι ευλογία που θα το παρατείνουμε για πιο μετά. Πιστεύουμε ότι θα γίνει γιατί έχει μια πολύ δυνατή πλοκή. 

Απάντησε επίσης στο ενδεχόμενο επιστροφής του Johhny Depp και εάν υπάρχει περίπτωση να τον δεχτεί πίσω η Disney, μετά την δικαστική διαμάχη του με την Amber Heard. Στα όσα είπε και πάλι επέλεξε πολύ προσεκτικά τις λέξεις του: 

Θα πρέπει να τους ρωτήσετε. Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Πραγματικά δε ξέρω. Θα ήταν φοβερό να τον είχαμε στην ταινία. Είναι φίλος μου, ένας φοβερός ηθοποιός και είναι ατυχές το ότι οι προσωπικές ζωές τρυπώνουν σε όλα όσα κάνουμε. 

Μερικές μέρες πριν ο ίδιος παραγωγός είχε δηλώσει στο AP ότι "τίποτα δεν έχει κατασταλάξει" αφήνοντας ανοιχτό και το ενδεχόμενο επιστροφής του Τζόνι Ντεπ στον εμβληματικό ρόλο του Τζακ Σπάροου. 

Από την πλευρά του ο Ντεπ έχει διαψεύσει πολλάκις την επιστροφή που όλοι οι fans θέλουν. Το είχε κάνει ξεκάθαρο και ενώπιον του δικαστηρίου όπου εξέφρασε με γλαφυρό τρόπο ότι δε θα επέστρεφε "με τίποτα" στο Priates of the Caribbean εκτός κι εάν του προσέφεραν "$300 εκατ. και ένα εκατομμύριο αλπάκα".