Tom Cruise: Δείτε τον να αψηφά τον θάνατο για χάρη του Mission Impossible 7! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ετοιμαστείτε για το “μεγαλύτερο stunt που έγινε ποτέ στον κινηματογράφο“
19 Δεκεμβρίου 2022 23:45
Tom Cruise: Δείτε τον να αψηφά τον θάνατο για χάρη του Mission Impossible 7! (ΒΙΝΤΕΟ)

O Tom Cruise (Τομ Κρουζ) αψηφά για ακόμη μια φορά τον θάνατο στο νέο βίντεο από τα γυρίσματα του Mission Impossible 7 ή αλλιώς "Mission Impossible - Dead Reckoning Part One" όπως τιτλοφορείται επίσημα η νέα του ταινία. 

Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε ένα behind the scenes βίντεο δίνοντας μια παρασκηνιακή ματιά στο πώς στήθηκε το "μεγαλύτερο stunt που έγινε ποτέ στην ιστορία του κινηματογράφου". Σε αυτό ο Cruise ως Ethan Hunt θα πηδήξει από μια ράμπα οδηγώντας μια μηχανή, την οποία ρίχνει στο κενό και αυτός τη γλιτώνει με τη βοήθεια ενός αλεξίπτωτου. 

Η σκληρή προετοιμασία, η αφοσίωση και το μεράκι της παραγωγής και του Tom Cruise για να βγει "τέλεια" αυτή η σκηνή φυσικά κόβει την ανάσα. Ο σκηνοθέτης της ταινίας Christopher McQuarrie λέει: "Είναι μακράν το πιο επικίνδυνο πράγματα που επιχειρήσαμε ποτέ". 

Δείτε πώς στήθηκε το επικό stunt του Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One: 

 

Λίγα λόγια για τα Mission Impossible 7 & 8

Το Dead Reckoning και το Mission: Impossible 8 είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν οι Tom CruiseVing Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby και Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

Μια από τις ακριβότερες παραγωγές στην ιστορία

H πανδημία εκτόξευσε τα κόστη του ήδη ακριβού Mission: Impossible 7 λίγο πάνω από τα $290 εκατομμύρια δολάρια. Συγκριτικά ο προκάτοχός του "Mission: Impossible - Fallout" είχε budget που έφτανε τα $190 εκατομμύρια.

Τομ Κρουζ: Έκανε έκπληξη σε μερικούς fans ενώ γύριζε stunts για το Mission Impossible 7

Στην αύξηση του budget συμπεριλαμβάνεται και ο παράγοντας ότι η πλειοψηφία των γυρισμάτων του γίνονται σε εξωτερικές τοποθεσίες και σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, κάτι που στην εποχή της πανδημίας αποδείχθηκε τροχοπέδη. Όλη αυτή η κατάσταση οδήγησε τον πρωταγωνιστή και παραγωγό του φιλμ, Tom Cruise να καθυστερήσει το 7ο και το 8ο κεφάλαιο καθώς αρχικά θα γυριζόντουσαν διαδοχικά.

To Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1 θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου του 2023, ενώ το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 2 στις 28 Ιουνίου του 2024.