Ξεσπάει ο επικεφαλής της DC - Τον “σταύρωσε“ το internet για την απόλυση του Henry Cavill

Έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από το Twitter
19 Δεκεμβρίου 2022 23:18
Ξεσπάει ο επικεφαλής της DC - Τον “σταύρωσε“ το internet για την απόλυση του Henry Cavill

Στα αρνητικά σχόλια, το δράμα και τις αντιδράσεις των fans της DC για την απόλυση του Henry Cavill, τοποθετήθηκε ο νέος συνεπικεφαλής της DC, James Gunn.

Τόσο αυτός όσο και ο Peter Safran ηγούνται της νέας προσπάθειας των φρεσκαρισμένων DC Studios για τη δημιουργία μιας νέας εποχής για το DCU και το κινηματογραφικό σύμπαν της. 

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter θέλησε να απαντήσε σε όλους και όλα και ειδικά στους haters και τις ακραίες αντιδράσεις που υπήρξαν στον απόηχο των σκληρών αποφάσεων που πάρθηκαν ενόψει του νέου κινηματογραφικού σύμπαντος της DC που χτίζεται. 

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Twitter του ακολουθούν παρακάτω: 

"Ένα από τα πράγματα που ο Peter και εγώ γνωρίζαμε όταν αναλάβαμε τις θέσεις των επικεφαλής των DC Studios ήταν μια συγκεκριμένη μειοψηφία ανθρώπων στο διαδίκτυο που μπορεί να είναι, ας πούμε το λιγότερο, ενοχλητική και αγενής. Οι επιλογές μας για το DCU βασίζονται σε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο για την ιστορία & καλύτερο για τους χαρακτήρες της DC που υπάρχουν εδώ και σχεδόν 85 χρόνια. Ίσως αυτές οι επιλογές να είναι σπουδαίες, ίσως όχι, γίνονται με ειλικρινή καρδιά & ακεραιότητα & πάντα με γνώμονα την ιστορία"

"Σε κανέναν δεν αρέσει να τον παρενοχλούν ή να τον βρίζουν -αλλά, για να είμαστε ειλικρινείς, έχουμε υποστεί και πολύ χειρότερα. Η ασεβής κατακραυγή δεν θα επηρεάσει ποτέ, μα ποτέ τις πράξεις μας".

"Γνωρίζουμε ότι θα υπήρχε μια περίοδος αναταραχών όταν αναλάβαμε αυτή τη δουλειά, & γνωρίζαμε ότι μερικές φορές θα έπρεπε να κάνουμε δύσκολες & όχι και τόσο προφανείς επιλογές, ειδικά στον απόηχο της εύθραυστης φύσης των όσων προηγήθηκαν".

"Αλλά αυτό σημαίνει ελάχιστα για εμάς σε σύγκριση με τις δουλειές μας ως καλλιτέχνες & θεματοφύλακες, βοηθώντας να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο & υπέροχο μέλλον για την DC." - James Gunn

To νέο πλάνο της DC Studios δια χειρός James Gunn και Peter Safran θα το μάθουμε στις αρχές του 2023.