Ο Stephen Amell θέλει να παίξει ξανά τον Arrow αλλά όχι σε σειρά

Θα ήθελε να έχει τη δική του solo ταινία
19 Δεκεμβρίου 2022 14:24
Ο Stephen Amell θέλει να παίξει ξανά τον Arrow αλλά όχι σε σειρά

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Arrow, Stephen Amell δήλωσε επίσημα ότι θα ήθελε να επιστρέψει ως Oliver Queen, αλλά όχι όπως ακριβώς φαντάζεστε. Να σας υπενθυμίσουμε ότι εκείνος υποδυόταν τον χαρακτήρα της DC από το 2012 όταν έκανε πρεμιέρα το σόου στο The CW, για οκτώ ολόκληρες σεζόν, προτού ολοκληρωθεί το 2020.

Μιλώντας στο “Geek House Show”, ο Amell δήλωσε ότι θα ήθελε να επιστρέψει στο επερχόμενο νέο DCU με υπεύθυνους τους James Gunn και Peter Safran, αλλά όχι μέσα από κάποια σειρά. Όπως δήλωσε, θα ήθελε να έχει την δική του προσωπική Arrow ταινία, έτσι ώστε να γινόντουσαν κάποια πράγματα που δεν ήταν εφικτά στην τηλεόραση.

Αν μπορούσα να είμαι μέρος του DC σύμπαντος, θα ήθελα κατά πάσα πιθανότητα να παίξω τον Green Arrow. Δεν ξέρω. Θέλω να πω, δεν είχαμε δύο “Flash” στο Arrowverse κάποια στιγμή; Οπότε δεν ξέρω. Θα δούμε. Αν έπρεπε να διαλέξω ένα πράγμα, θα διάλεγα μία ταινία, μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε με αυτόν τον χαρακτήρα και που δεν έγιναν στην τηλεόραση.

Προς το παρόν τίποτα δεν είναι ξεκάθαρo με τα νέα DC Studios και όλα αυτά που έγιναν στην Warner Bros. Discovery. Πρόσφατα ακυρώθηκε η ταινία της Batgirl, ενώ πριν από μερικές μέρες σάς ενημερώσαμε ότι η Warner έκοψε και το Wonder Woman 3. Οι χαρακτήρες του Arrowverse και του The CW βρίσκονται επίσης στον αέρα, αφού αυτή τη στιγμή έχουν σωθεί λίγα σόου όπως τα Supergirl και Superman & Lois.

Ωστόσο, όσον αφορά το τηλεοπτικό σύμπαν της DC και του CW, μέσα στο 2023 θα παίξει η τελευταία σεζόν του The Flash, η οποία είναι από τις πιο αγαπητές σειρές του αμερικανικού δικτύου.

Εσείς θα θέλατε μία Arrow ταινία με τον Stephen Amell ή με άλλον ηθοποιό; Ο James Gunn και ο Peter Safran έχουν ένα χρονοδιάγραμμα για το ποιες ταινίες και σειρές θα δούμε μελλοντικά από την DC, αλλά δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τα σχέδιά τους.