Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One: Νέα ματιά στην ταινία του Tom Cruise

Για άλλη μια φορά στον αέρα!
19 Δεκεμβρίου 2022 13:20
Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One: Νέα ματιά στην ταινία του Tom Cruise

Το Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2023 και τώρα έχουμε μια νέα ματιά στην ταινία. Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης του φιλμ, Christopher McQuarrie δημοσίευσε για ακόμη μία φορά μία εναέρια φωτογραφία και ανεβάζει το “hype” γι’ αυτό που θα δούμε στη μεγάλη οθόνη.

Η εικόνα δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του σκηνοθέτη και επικεντρώνεται σε δύο αεροπλάνα, ενώ στη λεζάντα ευχαριστεί του ανθρώπους της Νότιας Αφρικής για τη φιλοξενία τους. Να σας υπενθυμίσουμε ότι μερικές σκηνές της ταινίας γυρίστηκαν στο “Blyde River Canyon”, ένα πανέμορφο μέρος όπως λέει ο ίδιος.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη μας για όλα όσα μας έδωσαν οι άνθρωποι της Νότιας Αφρικής. Το εύρος, η κλίμακα και η ομορφιά της δεν μπορούν να ειπωθούν με λόγια.

Λίγα λόγια για τα Mission Impossible 7 & 8

Το Dead Reckoning και το Mission: Impossible 8 είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν οι Tom Cruise, Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby και Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

Μια από τις ακριβότερες παραγωγές στην ιστορία

H πανδημία εκτόξευσε τα κόστη του ήδη ακριβού Mission: Impossible 7 λίγο πάνω από τα $290 εκατομμύρια δολάρια. Συγκριτικά ο προκάτοχός του "Mission: Impossible - Fallout" είχε budget που έφτανε τα $190 εκατομμύρια.

Τομ Κρουζ: Έκανε έκπληξη σε μερικούς fans ενώ γύριζε stunts για το Mission Impossible 7

Στην αύξηση του budget συμπεριλαμβάνεται και ο παράγοντας ότι η πλειοψηφία των γυρισμάτων του γίνονται σε εξωτερικές τοποθεσίες και σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, κάτι που στην εποχή της πανδημίας αποδείχθηκε τροχοπέδη. Όλη αυτή η κατάσταση οδήγησε τον πρωταγωνιστή και παραγωγό του φιλμ, Tom Cruise να καθυστερήσει το 7ο και το 8ο κεφάλαιο καθώς αρχικά θα γυριζόντουσαν διαδοχικά.

To Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1 θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου του 2023, ενώ το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 2 στις 28 Ιουνίου του 2024.