Fantastic Four: Μπορεί αυτός ο ηθοποιός να είναι νέος Human Torch του MCU;

Σφάζονται οι ηθοποιοί για τους ρόλους που θα δώσει η Marvel σε Fantastic Four και X-Men
17 Δεκεμβρίου 2022 13:49
Fantastic Four: Μπορεί αυτός ο ηθοποιός να είναι νέος Human Torch του MCU;

Νέες πληροφορίες και φήμες έρχονται στην επιφάνεια για το reboot των Fantastic Four στο MCU, οι οποίες αναφέρονται στον νέο Human Torch και ποιος θα μπορούσε να τον υποδυθεί. 

Οι νέες φήμες έρχονται από το The Hot Mic podcast του Jeff Sneider, ο οποίος αποκαλύπτει ότι το Austin Butler ψήνεται για να είναι ο Human Torch των νέων Fantastic Four, καθώς οι ατζέντηδες του τον προμοτάρουν στα υψηλά κλιμάκια της Marvel, η οποία έχει αρχίσει να κοιτάει πρόσωπα που θα στελεχώσουν την Πρώτη Οικογένεια της Marvel. 

Αναφέρει κιόλας στο podcast του ότι υπάρχει σφοδρός ανταγωνισμός στο Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή για το ποιοι ηθοποιοί θα πάρουν τους μεγάλους ρόλους τόσο στο franchise των Fantastic Four όσο και σε αυτό το X-Men. Αποτελούν άλλωστε για τη Marvel δύο διαμάντια στην κορώνα της, τα οποία οι fans περιμένουν σαν τρελοί. 

O 31χρονος αστέρας που υποδύθηκε τον Έλβις Πρίσλεϊ στην πρόσφατη ταινία "ELVIS" του Baz Luhrmann, αποτελεί επίσης ένα από τα φαβορί στην κούρσα των Oscars του 2023 για την κατηγορία Α' Ανδρικού ρόλου. 

Άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί ως επικρατέστερα τον τελευταίο καιρό για την ταινία είναι αυτό του Penn Badgley (You) ως Reed Richards και η Jodie Comer (Killing Eve) για Sue Storm. Καλύτερα όμως να λάβετε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη καθώς προς το παρόν αποτελούν φήμες.  

Τη σκηνοθεσία του Fantastic Four ανέλαβε ο Matt Shakman, σκηνοθέτης όλων των επεισοδίων της σειράς WandaVision του Disney Plus. Το σενάριο γράφουν οι Jeff Kaplan και Ian Springer, οι οποίοι προς το παρόν είναι ανερχόμενοι στο Χόλιγουντ και έχουν υπογράψει αρκετά επεισόδια της σειράς Cobra Kai του Netflix αλλά και την κωμωδία Disaster Wedding για την Warner Bros.

Οι τελευταίες πληροφορίες επίσης λένε ότι τα γυρίσματα μπορεί να ξεκινήσουν εντός του 2023, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο. Το Fantastic Four αναμένεται, μετά την πρόσφατη καθυστέρησή του, να βγει στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου του 2025.