Henry Cavill - Superman: Αποκαλύπτεται το cameo στο The Flash και η αμοιβή του

Νέες πληροφορίες γύρω από την εμφάνισή του πλάι στον Ezra Miller που ακυρώθηκε
16 Δεκεμβρίου 2022 17:13
Henry Cavill - Superman: Αποκαλύπτεται το cameo στο The Flash και η αμοιβή του

Νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως για την εμφάνιση του Henry Cavill ως Superman στην ταινία "The Flash" πλάι στον Ezra Miller, τόσο για το πώς θα εμφανιζόταν στην ταινία όσο και την αμοιβή του. 

Το εν λόγω cameo τελικά ακυρώθηκε μιας και την περασμένη Τετάρτη ο Cavill ανακοίνωσε πως απολύθηκε από την DC, βάζοντας οριστικά τέλος στην θητεία του ως Superman, μόλις δύο μήνες μετά την ανακοίνωση ότι θα επέστρεφε δυναμικά χάρη στο cameo του στο Black Adam

O δημοσιογράφος Umberto Gonzalez του The Wrap αποκαλύπτει μέσω δικών του πηγών ότι ο Cavill έλαβε αμοιβή $250.000 για το πλέον κομμένο του cameo στην ταινία. 

Ο KC Walsh, από την άλλη, όντας γνωστός insider αποκαλύπτει ότι η σκηνή του Superman δε θα ήταν στο τέλος της ταινίας. Αντιθέτως ο Superman θα εμφανιζόταν εντός της Speed Force, εκεί όπου θα συναντούσε τον Barry Allen που θα του έλεγε την ατάκα "Ώστε εδώ ήσουν όλον αυτόν τον καιρό". 

Οι δραματικές εξελίξεις στην DC Studios αναμένεται να καταλαγιάσουν σύντομα. Οι co-CEO James Gunn και Peter Safran καταστρώνουν αυτόν τον καιρό το μεγαλεπήβολο πλάνο τους για τη νέα εποχή του DCU και μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται σκληρές αποφάσεις όπως η ακύρωση του Wonder Woman 3 (αν και η Gal Gadot λέγεται ότι θα παραμείνει στο ρόλο), η απόλυση του Cavill και το recasting του Superman και ό,τι άλλο επιφυλάσσουν. 

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Michael Keaton ως Bruce Wayne, Sasha Calle ως Supergirl, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston, που αντικαθιστά τον Billy Crudup στο ρόλο του πατέρα του Barry στο DCEU.

Η πρεμιέρα του The Flash θα γίνει μια εβδομάδα νωρίτερα στις 16 Ιουνίου 2023, για να αποφύγει τον οδοστρωτήρα του Indiana Jones and the Dial of Destiny της Disney.