Δεινόσαυροι vs Adam Driver: Δείτε το trailer του “65“ της νέας sci-fi ταινίας του

Οι σεναριογράφοι του A Quiet Place υπογράφουν την ταινία που θυμίζει...Dino Crisis!
15 Δεκεμβρίου 2022 19:26
Δεινόσαυροι vs Adam Driver: Δείτε το trailer του “65“ της νέας sci-fi ταινίας του

Οι σεναριογράφοι του "A Quiet Place" τοποθετούν τον Adam Driver στο "65" της Sony Pictures, μια ταινία επιστημονικής φαντασίας που είναι ότι πιο κοντά θα βρεθούμε ποτέ σε μια "Dino Crisis" ταινία.

Ο "Kylo Ren" του Star Wars υποδύεται εδώ έναν αστροναύτη, ο οποίος προσκρούει μετά από ένα ατύχημα σε έναν μυστηριώδη πλανήτη.

Μόνο που ο Driver ανακαλύπτει πως αυτό ο πλανήτης είναι η Γη πριν από...65 εκατομμύρια χρόνια. Εξ ού και το "65" στον τίτλο της ταινίας. Έτσι θα έρθει αντιμέτωπος με δεινόσαυρους και ένα σωρό λογής προϊοστορικά πλάσματα με μοναδικό σκοπό την επιβίωση και την απόδραση από αυτή την προϊοστορική (ή και Ιουρασική αν θέλετε) κόλαση.

Δείτε το trailer του "65": 

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει τα εξής: 

Μετά από μια καταστροφική συντριβή σε έναν άγνωστο πλανήτη, ο πιλότος Mills (Adam Driver) ανακαλύπτει γρήγορα ότι βρίσκεται στη Γη... 65 εκατομμύρια χρόνια πριν. Τώρα, με μία μόνο ευκαιρία διάσωσης, ο Mills και η μοναδική άλλη επιζών, η Koa (Ariana Greenblatt), πρέπει να διασχίσουν ένα άγνωστο έδαφος γεμάτο επικίνδυνα προϊστορικά πλάσματα σε έναν επικό αγώνα επιβίωσης.

Παίζουν οι: Adam Driver, Ariana Greenblatt και Chloe Coleman. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι των Scott Beck & Bryan Woods και η παραγωγή των Sam Raimi, Deborah Liebling και Zainab Azizi. Επίσης, παραγωγοί είναι οι Scott Beck και Bryan Woods.

Η ταινία "65" θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 10 Μαρτίου του 2023.