O Ben Affleck θα επιστρέψει στο DCU αλλά όχι ως Batman

O James Gunn τον θέλει για να σκηνοθετήσει μια ταινία στη νέα εποχή του DCU
15 Δεκεμβρίου 2022 18:58
O Ben Affleck θα επιστρέψει στο DCU αλλά όχι ως Batman

O James Gunn καταστρώνει αυτόν τον καιρό μαζί με τον Peter Safran το μεγαλεπήβολο σχέδιό τους για τη νέα εποχή του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC. Έχοντας απολύσει πρακτικά τον Henry Cavill ως Superman, ο Gunn φαίνεται να επιθυμεί την επιστροφή του Batman του Ben Affleck. Όχι όμως και μπροστά από τις κάμερες υποδυόμενος τον Bruce Wayne. 

Ο co-CEO των DC Studios επιθυμεί να σκηνοθετήσει ο Ben Affleck μια μελλοντική ταινία της DC στο ολοκαίνουργιο κινηματογραφικό σύμπαν που χτίζει. Μάλιστα, μέσα από το Twitter του, ο Τζέιμς Γκαν επιβεβαίωσε ότι συναντήθηκε με τον Μπεν Άφλεκ για να συζητήσουν τα διάφορα ενδεχόμενα και ποιο θα ήταν το ιδανικό να αναλάβει. 

"Συναντήθηκα χθες με τον Ben ακριβώς επειδή είπε ότι θέλει να σκηνοθετήσει και τον θέλουμε για αυτόν τον λόγο. Απλώς πρέπει να βρούμε το κατάλληλο project." έγραψε ο Gunn. 

O Affleck μπορεί να είναι ευρέως γνωστός ως ηθοποιός, αλλά πίσω από τις κάμερες είναι που έχει διαπρέψει πραγματικά στην καριέρα του και έχει αποδείξει περίτρανα το πόσο ικανός σκηνοθέτης είναι. Αρκεί να δείτε το "The Town" με πρωταγωνιστή τον αδερφό του Casey Affleck, και το "Argo" του 2012 που κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Affleck είχε γυρίσει ένα cameo για το Aquaman and the Lost Kingdom μαζί με τον Jason Momoa, που θα ήταν πιθανότατα και το κύκνειο άσμα του ως Bruce Wayne.

Αυτή η σκηνή όμως, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, έχει κοπεί στο μοντάζ και δε θα βρίσκεται στο τελικό cut. Μέχρι όμως να κυκλοφορήσει η ταινία μη δέσετε κόμπο πως έτσι θα συμβεί μιας και η DC τελευταία αλλάζει γνώμες όπως φυσάει ο άνεμος. 

To νέο πλάνο της DC Studios δια χειρός James Gunn και Peter Safran θα το μάθουμε στις αρχές του 2023.