Henry Cavill - Superman: Έτσι αντέδρασαν οι άλλοι αστέρες της DC στην απόλυσή του

Όλοι συμπαραστέκονται στον πρώην πλέον αστέρα της DC
15 Δεκεμβρίου 2022 17:50
Henry Cavill - Superman: Έτσι αντέδρασαν οι άλλοι αστέρες της DC στην απόλυσή του

Η σημερινή είδηση από την πλευρά της DC έσκασε σα βόμβα: Ο Henry Cavill δε θα είναι τελικά ο Superman στη νέα εποχή του DCU.

Πρακτικά η DC υπό την ηγεσία των James Gunn και Peter Safran, απέλυσε τον Cavill από τον εμβληματικό ρόλο, χωρίς καν να έχουν περάσει δυο μήνες από την ανακοίνωση ότι θα είναι ξανά ο Superman της DC και πως το μέλλον του διαγραφόταν λαμπρό.

Ο Cavill είχε πραγματοποιήσει μια cameo εμφάνιση στο Black Adam όπου τον σύστηνε εκ νέου στο κοινό ως Superman και άφηνε να εννοηθεί πως θα τον δούμε σε μεγαλύτερο ρόλο στο DCU, ενώ ακουγόταν πως το Man of Steel 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Όλα αυτά όμως αποτελούν παρελθόν, καθώς η DC θα ακολουθήσει έναν διαφορετικό προσανατολισμό για τον διασημότερο ήρωά της. 

Την στερνή ανακοίνωση έκανε ο Cavill μέσα από το Instagram του, η οποία δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, τόσο τους συναδέλφους του στην DC, όσο και άλλους συνεργάτες του στο Χόλιγουντ, οι οποίοι σχολίασαν με μυνήματα στήριξης την ανάρτησή του. 

Ο Jason Momoa που υποδύεται τον Aquaman -για πόσο ακόμη δε γνωρίζουμε- υποστήριξε για ακόμη μια φορά τον φίλο του λέγοντας "Σ'αγαπάω αδερφέ". Ο Zachary Levi που παίζει τον Shazam του είπε "Ελπίζω να τα πούμε σε κάποιο άλλο σύμπαν". 

Οι παραγωγοί του Black Adam, Danny και HiramGarcia του είπαν πως "Ήσουν και θα είσαι για πάντα ο δικός μας Superman", ενώ η Quintessa Swindell που έπαιξε την Cyclone στην ίδια ταινία σχολίασε λέγοντας "Θα είσαι για πάντα ο καλύτερος": 

Άλλοι ηθοποιοί όπως ο Christopher Lloyd των Back to the Future του έγραψε στα σχόλια ότι ήταν "φοβερός στο ρόλο". Ο Paul Bullion που έπαιξαν μαζί στη σειρά The Witcher του έγραψε: "Συγγνώμη Henry. Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι αυτό που προορίζεται για σένα δε θα σε προσπεράσει. Συνέχισε αυτό που κάνεις.

Ο Cavill στο μήνυμά του στο Instagram έγραψε τα εξής: 

"Μόλις είχα μια συνάντηση με τον James Gunn και τον Peter Safran και τα νέα είναι θλιβερά. Τελικά, δε θα επιστρέψω ως Superman. Μιας και μου είπαν από το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο, πριν από την πρόσληψή τους, τα νέα αυτά δεν είναι και τα πιο εύκολα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή φρουράς είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο James και ο Peter έχουν να χτίσουν ένα σύμπαν. Εύχομαι σε αυτούς και σε όλους όσους θα εμπλακούν σε αυτό, καλή τύχη.
Για όσους ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, μπορούμε να θρηνήσουμε για λίγο, αλλά μετά πρέπει να θυμηθούμε..... Ο Superman είναι ακόμα εδώ. Όλα όσα αντιπροσωπεύει εξακολουθούν να υπάρχουν, και τα παραδείγματα που μας δίνει εξακολουθούν επίσης να υπάρχουν! Η σειρά μου να φορέσω την κάπα έχει περάσει, αλλά αυτό που αντιπροσωπεύει ο Superman δε θα περάσει ποτέ."

Το τι περιλαμβάνει το μέλλον για τον Superman στη νέα εποχή της DC μόνο οι James Gunn και Peter Safran το γνωρίζουν, καθώς το πλάνο τους αναμένεται να το μάθουμε στις αρχές του νέου έτους.