ΒΟΜΒΑ από τη DC: Ακυρώνεται η επιστροφή του Henry Cavill ως Superman

Η νέα Superman ταινία θα έχει άλλο πρωταγωνιστή
15 Δεκεμβρίου 2022 08:27
ΒΟΜΒΑ από τη DC: Ακυρώνεται η επιστροφή του Henry Cavill ως Superman

Μόλις πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε πως η DC αποφάσισε να ακυρώσει το Wonder Woman 3 με τη Gal Gadot και τώρα η εταιρία επιφύλασσε μια ακόμη βόμβα για το κινηματογραφικό της σύμπαν. Τελικά, όχι, ο Henry Cavill δε θα επιστρέψει ως Superman, παρά το πρόσφατο cameo του και την δημόσια επιβεβαίωση που είχε προηγηθεί τον Οκτώβριο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και κάποιες εβδομάδες, μια νέα εποχή έρχεται για τις ταινίες της DC, με τον James Gunn των Guardians of the Galaxy να αναλαμβάνει το κινηματογραφικό της σύμπαν, σε συνεργασία με τον παραγωγό Peter Safran. Σε αυτό το νέο σύμπαν που οικοδομούν και το οποίο θα ξεκινήσει από την αρχή, φαίνεται πως δεν ταιριάζει ούτε ο Superman του Henry Cavill, αλλά ούτε και η Wonder Woman της Gal Gadot.

Μιλώντας ειδικότερα για την ακύρωση της Superman ταινίας του Cavill, ο James Gunn τόνισε πως η DC έχει σχέδια για τον ήρωα, αλλά αρχικά θα δούμε μια νεότερη εκδοχή του χαρακτήρα, την οποία θα ενσαρκώνει κάποιος εξ ολοκλήρου νέος ηθοποιός.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τόσο τις δηλώσεις του ηθοποιού, όσο και του νέου αρχιτέκτονα του σύμπαντος της DC.

Το μήνυμα του Henry Cavill στο Instagram για την ακύρωση της επιστροφή του ως Superman

Μόλις είχα μια συνάντηση με τον James Gunn και τον Peter Safran και τα νέα είναι θλιβερά. Τελικά, δε θα επιστρέψω ως Superman. Μιας και μου είπαν από το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο, πριν από την πρόσληψή τους, τα νέα αυτά δεν είναι και τα πιο εύκολα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή φρουράς είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο James και ο Peter έχουν να χτίσουν ένα σύμπαν. Εύχομαι σε αυτούς και σε όλους όσους θα εμπλακούν σε αυτό, καλή τύχη.

Για όσους ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, μπορούμε να θρηνήσουμε για λίγο, αλλά μετά πρέπει να θυμηθούμε..... Ο Superman είναι ακόμα εδώ. Όλα όσα αντιπροσωπεύει εξακολουθούν να υπάρχουν, και τα παραδείγματα που μας δίνει εξακολουθούν επίσης να υπάρχουν! Η σειρά μου να φορέσω την κάπα έχει περάσει, αλλά αυτό που αντιπροσωπεύει ο Superman δε θα περάσει ποτέ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Το μήνυμα του James Gunn για την ακύρωση της επιστροφή του Henry Cavill ως Superman

Ο Peter και εγώ έχουμε έτοιμο ένα σχέδιο για την DC, για το οποίο δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι. Θα είμαστε σε θέση να μοιραστούμε μερικές συναρπαστικές πληροφορίες σχετικά με τα πρώτα μας projects στις αρχές του νέου έτους. Μεταξύ άλλων στο πρόγραμμα βρίσκεται και ο Superman. Στα αρχικά στάδια, η ιστορία μας θα επικεντρωθεί σε μια νεότερη φάση της ζωής του Superman, οπότε τον χαρακτήρα δεν θα τον υποδυθεί ο Henry Cavill.

Παρόλα αυτά, μόλις είχαμε μια υπέροχη συνάντηση με τον Henry και είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του. Μιλήσαμε για μια σειρά από συναρπαστικές πιθανότητες να συνεργαστούμε στο μέλλον.