DCU: Θα είναι ή όχι ο Batman του Robert Pattinson στη νέα εποχή της DC;

Τι λένε οι νεότερες φήμες και ο James Gunn ως αφεντικό της DC
14 Δεκεμβρίου 2022 22:40
DCU: Θα είναι ή όχι ο Batman του Robert Pattinson στη νέα εποχή της DC;

Εν αναμονή του μεγαλεπήβολου σχεδίου για τη νέα εποχή του DCU, το οποίο εκπονούν οι νέοι ηγέτες των DC Studios, James Gunn και Peter Safran, μερικές νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως που αφορούν την ανάμειξη του Batman του Robert Pattinson. 

Το Variety μετέδωσε πως το νέο πλάνο του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC θα περιλαμβάνει τον Batman του Robert Pattinson, ο οποίος θα ενσωματωθεί σε αυτό όντας ο βασικός Σκοτεινός Ιππότης του, παρά το ότι αρχικά το σύμπαν που δημιούργησε ο Matt Reeves θα ήταν ξεχωριστό. 

Μερικές ώρες μετά την δημοσίευση του εν λόγω ρεπορτάζ του Variety, o Gunn έσπευσε να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει με αυτές τις πληροφορίες. Ο δημιουργικός ηγέτης του DCU απάντησε μέσα από το Twitter του και πρακτικά διέψευσε το ρεπορτάζ λέγοντας: 

Είναι λίγοι οι ρεπόρτερ που αγαπώ όσο ο Adam B. Vary -ένας πραγματικά φοβερός τύπος- αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να βρει νέα πηγή μιας και είναι παντελώς ψευδή. 

Σχετική απάντηση έδωσε και ο "πατέρας" του grunge Batman του Robert Pattinson, δηλαδή ο Matt Reeves λέγοντας ότι: "Η πηγή που πραγματικά εμπιστεύομαι στην προκειμένη είναι ο κ. James Gunn."

Μοιάζει απίθανο να λέει ψέματα ο James Gunn, μιας και τόσο το ύφος όσο και το όραμα του Reeves γαι το δικό του Batverse φαντάζουν εντελώς αντίθετα. Άλλωστε είχε επιβεβαιωθεί πριν από λίγο καιρό πως τόσο το The Batman όσο και το "Joker" με τον Joaquin Phoenix (φυσικά και το Joker 2: Folie a Deux) θα συνεχίσουν να υφίστανται στα δικά τους ξεχωριστά σύμπαντα ως stand alone ιστορίες. 

Το τι πραγματικά θα συμβεί, ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν στη νέα εποχή των σειρών και των ταινιών της DC θα το μάθουμε όταν αποκαλυφθεί επίσημα το σχέδιο του James Gunn και της DC Studios. Οι φήμες λένε ότι αυτό θα γίνει στις αρχές του 2023 οπότε συνιστάται λιγάκι ακόμη υπομονή.