John Wick 4 - Το νέο στιγμιότυπο μάς κάνει να μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα

Με κεντρικό πρόσωπο φυσικά τον Keanu Reeves
14 Δεκεμβρίου 2022 13:16
John Wick 4 - Το νέο στιγμιότυπο μάς κάνει να μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα

Το John Wick: Chapter 4 θα παίξει στους κινηματογράφους σε περίπου τέσσερις μήνες και η Lionsgate συνεχίζει την προώθηση της ταινίας. Συγκεκριμένα δημοσίευσε τη νέα επίσημη αφίσα από το φιλμ, η οποία έχει για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο τον Wick του Keanu Reeves.

Η αφίσα δημοσιεύτηκε πριν από μερικές ώρες στην επίσημη σελίδα του franchise στο Twitter και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι πλέον έμειναν 100 μέρες (99 μιας και δημοσιεύτηκε εχθές) για την πρεμιέρα.

Δείτε τη νέα αφίσα της ταινίας:

Σε αυτό το φιλμ θα δείτε τον John Wick να προσπαθεί να νικήσει μία για πάντα το High Table και αυτό είναι το πραγματικό “εισιτήριο” για την ελευθερία του. Ωστόσο, δε θα είναι εύκολο εγχείρημα και για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει πρώτα να τα βάλει με έναν νέο ισχυρό εχθρό με φίλους του απ’ όλο τον κόσμο.

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Ο John Wick (Keanu Reeves) ανακαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Ο σκηνοθέτης του φιλμ είχε δηλώσει πρόσφατα τα εξής:

Το John Wick 4 είναι η πιο δύσκολη ταινία που έχω κάνει ποτέ. Όσον αφορά τη δράση, είναι η πιο δύσκολη ταινία που έχω κάνει. Αλλά αυτό είναι που την κάνει τόσο καλή. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κυνηγούν εδώ τον Wick και υπάρχουν και πολλά διαφορετικά είδη σκηνών που είναι διασκεδαστικά και γεμάτα δράση.

Όσον αφορά το κινηματογραφικό σύμπαν του John Wick, πρόσφατα μάθαμε ότι τελικά ο Keanu Reeves θα εμφανιστεί ως John Wick στη spinoff ταινία "Ballerina" της Ana De Armas, μαζί με τον Ian McShane ως Winston. Επίσης, εντός του John Wick Cinematic Universe στα σκαριά βρίσκεται η σειρά The Continental που θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video.

Πότε θα παίξει το John Wick 4;

To John Wick: Chapter 4 βγαίνει στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2023.