Νέα ματιά στο“Quantum Realm” του Ant-Man and the Wasp: Quantumania (ΦΩΤΟ)

Φυσικά με τον Paul Rudd ως κεντρικό πρόσωπο
14 Δεκεμβρίου 2022 11:53
Νέα ματιά στο“Quantum Realm” του Ant-Man and the Wasp: Quantumania (ΦΩΤΟ)

Η Marvel ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα ταινία του MCU, το Ant-Man and the Wasp: Quantumania και γι’ αυτό το λόγο συνεργάστηκε με το Total Film για να μας δώσουν μια νέα ματιά.

Πιο συγκεκριμένα, το Total Film δημοσίευσε ένα νέο στιγμιότυπο από την επερχόμενη ταινία του franchise, το οποίο μάς δίνει μια μικρή γεύση από την επική περιπέτεια που περιμένει τον “Scott Lang” του Paul Rudd και τους φίλους του. Η εν λόγω φωτογραφία έχει στο επίκεντρο εκείνον μαζί με την Cassie της Kathryn Newton να βρίσκονται μέσα στο “Quantum Realm”, όπου αναμένεται να γίνει χαμός.

Δείτε τη νέα εικόνα παρακάτω:

H επίσημη σύνοψη του "Quantumania" έχει ως εξής:

Στην ταινία, η οποία εγκαινιάζει επίσημα την 5η φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, οι σούπερ-ήρωες Scott Lang και Hope Van Dyne επιστρέφουν για να συνεχίσουν τις περιπέτειές τους ως Ant-Man και Wasp. Μαζί με τους γονείς της Hope, τον Hank Pym και την Janet Van Dyne, η οικογένεια βρίσκεται να εξερευνά το Quantum Realm, να αλληλεπιδρά με παράξενα νέα πλάσματα και να ξεκινά μια περιπέτεια που θα τους ωθήσει πέρα από τα όρια που νόμιζαν ότι ήταν πιθανά."

Εκτός από τον Paul Rudd ως Scott Lang, στο φιλμ θα παίξουν και οι Michael Douglas ως Hank Pym, Michelle Pfeiffer ως Janet Van Dyne και την Evangeline Lilly ως Wasp/Hope Van Dyne, Kathryn Newton ως Cassie Lang, Bill Murray και ο Jonathan Majors ως Kang. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Peyton Reed επιστρέφει και πάλι στη σκηνοθετική καρέκλα.

Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Φεβρουαρίου του 2023. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.