DC: Ο James Gunn βάζει ως προτεραιότητα τη νέα ταινία του Superman

Είναι ίσως το μεγαλύτερο στοίχημα της νέας DC
12 Δεκεμβρίου 2022 19:40
DC: Ο James Gunn βάζει ως προτεραιότητα τη νέα ταινία του Superman

Τα πάνω κάτω συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στην Warner Bros. Discovery όσον αφορά το μέλλον της DC, ειδικά τώρα που κάνει «κουμάντο» ο James Gunn (και ο Peter Safran). Ο Gunn θέλει να φτιάξει -σχεδόν- από την αρχή το σύμπαν αυτό, όσον αφορά τις ταινίες και τις σειρές και όπως μεταφέρει τώρα, ο Superman είναι ίσως η μεγαλύτερη προτεραιότητά του.

Αυτό μετέφερε ο ίδιος τουλάχιστον μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, αφού ένας fan τον ρώτησε αν όντως θα δούμε κάποια στιγμή έναν Superman στη μεγάλη οθόνη, μιας και οι θαυμαστές της DC λατρεύουν τον χαρακτήρα. Ο Gunn πήρε τη σκυτάλη και απάντησε λέγοντας τα εξής:

Ναι φυσικά. Ο Superman είναι η μεγάλη μας προτεραιότητα, αν όχι η μεγαλύτερη.

Ωστόσο δεν ξέρουμε αν αναφέρεται για την ταινία Superman με τον Henry Cavill ή σε κάτι άλλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο χρόνος θα δείξει. Πριν από λίγες μέρες μάθαμε όμως ότι ο Cavill θα κάνει cameo ως "Man of Steel" σε ένα νέο φιλμ της DC που θα έρθει το 2023.

Επιπροσθέτως κυκλοφόρησε και η φήμη ότι ο James Gunn ακύρωσε μία νέα ταινία του Batman, στην οποία θα έπαιζε ο Michael Keaton, ενώ πρόσφατα ακυρώθηκε και το Wonder Woman 3. Aυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε αν το Wonder Woman franchise θα επιστρέψει στη νέα εποχή της DC.

Μάλιστα, πέρα από τις ταινίες της Gal Gadot, ίσως η νέα ηγεσία να θέλει να βάλει ένα οριστικό τέλος στο Snyderverse, με το αυτό το ρεπορτάζ να επισημαίνει πως υπάρχει ένα ενδεχόμενο η επόμενη ταινία Aquaman με τον Jason Momoa να είναι η τελευταία.

Το αφεντικό της DC αποκαλύπτει για το συμβόλαιο του Henry Cavill. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.