Joker 2: Η πρώτη εικόνα μόλις κυκλοφόρησε!

Πάρτε μια γεύση από την επιστροφή του Joaquin Phoenix
11 Δεκεμβρίου 2022 10:03
Joker 2: Η πρώτη εικόνα μόλις κυκλοφόρησε!

Τα φώτα της δημοσιότητας μόλις είδε η πρώτη εικόνα από το Joker 2 ή Joker: Folie à Deux, όπως είναι ο επίσημος τίτλος!

Αναλυτικότερα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας, Todd Phillips, αποκάλυψε το πρώτο καρέ από την πολυαναμενόμενη συνέχεια. Στη δημοσίευσή του βλέπουμε τον Joaquin Phoenix, ο οποίος έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο να ξυρίζεται, με τον σκηνοθέτη να γράφει: «Ημέρα πρώτη. Το αγόρι μας. #Joker». Η εν λόγω φωτογραφία ακολουθεί παρακάτω.

Η πρώτη εικόνα του Joker 2:

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, το Joker 2 ή Joker: Folie à Deux θα λαμβάνει χώρα στο Arkham Asylum και θα έχει για πρωταγωνιστές τον Joaquin Phoenix ως Arthur Fleck/Joker και την Lady Gaga ως Harley Quinn. Φυσικά, η τοποθεσία δεν είναι τυχαία, αφού και στα κόμικς ο Joker γνωρίζεται με την Harley Quinn στο Arkham Asylum, όταν αυτή αναλαμβάνει να τον βοηθήσει ως ψυχίατρος, αλλά τελικά τον ερωτεύεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία ενδεχομένως θα είναι αρκετά διαφορετική από την πρώτη, η οποία χαρακτηριζόταν από έναν σκοτεινό και ρεαλιστικό τόνο. Ο λόγος;  Το Joker 2 θα είναι κατά βάση μιούζικαλ.

Το Joker: Folie à Deux αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2024.