Έσπασε τα κοντέρ το trailer του Transformers: Rise of the Beasts

Ένα από τα πιο επιτυχημένα -όσον αφορά τα views- βίντεο όλων των εποχών
10 Δεκεμβρίου 2022 16:35
Έσπασε τα κοντέρ το trailer του Transformers: Rise of the Beasts

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Transformers: Rise of the Beasts, το οποίο όπως μαθαίνουμε τώρα έσπασε όλα τα κοντέρ. Και αυτό γιατί η νέα ταινία της Paramount Pictures κατάφερε να ξεπεράσει σε προβολές μέχρι και το Guardians of the Galaxy Vol 3.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το The Wrap, το trailer των νέων Transformers κατάφερε το εντυπωσιακό νούμερο των 494 εκατομμυρίων προβολών σε όλες τις πλατφόρμες που ήταν διαθέσιμο. Μάλιστα ξεπέρασε και τα “views” του Guardians of the Galaxy Vol. 3 και του Indiana Jones and the Dial of Destiny, τα οποία έχουν 182 εκ. και 77 εκ. αντίστοιχα.

Το trailer του Rise of the Beasts συγκέντρωσε 238 εκ. προβολές την πρώτη μέρα και είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα -όσον αφορά τα views- βίντεο όλων των εποχών. Μάλιστα, βρίσκεται κάτω από τα επίσης πολύ επιτυχημένα trailers των Avengers: Endgame και Spider-Man: No Way Home.

Το Rise of the Beasts θα μας μεταφέρει σε όλον τον κόσμο από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης μέχρι το Περού, με βασικούς πρωταγωνιστές τους Anthony Ramos (Ironheart) και Dominique Fishback (Judas and the Black Messiah), ενώ θα μας συστήσει στις φυλές των Maximals, Predacons και Terrorcons εκτός της γνωστής διαμάχης Autobots-Decepticons.

Τη νέα ταινία σκηνοθετεί ο Steven Caple Jr. του Creed II και στο cast περιλαμβάνονται κι άλλα ονόματα όπως οι Peter Cullen (Optimus Prime), Michelle Yeoh, Pete Davidson, Tobe Nwigwe, Ron Perlman, Peter Dinklage (Game of Thrones), η γνωστή Youtuber Liza Koshy, John DiMaggio, David Sobolov, Michaela Jaé Rodriguez και Cristo Fernández.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα το Rise of the Beasts, αλλά θα καταφθάσει κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνιο του 2023.