Apple TV+: Αποκτήστε δύο μήνες δωρεάν συνδρομή με έναν απλό τρόπο

Ο Will Smith χαρίζει συνδρομές για να δει ο κόσμος τη νέα του ταινία, Emancipation
10 Δεκεμβρίου 2022 10:12
Apple TV+: Αποκτήστε δύο μήνες δωρεάν συνδρομή με έναν απλό τρόπο

H Apple φαίνεται πως θέλει πάση θυσία να τραβήξει τα βλέμματα στην συνδρομητική streaming υπηρεσία της αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Selena Gomez, χαρίζει δωρεάν συνδρομές σε όλους με έναν πολύ απλό τρόπο

Τώρα, το κάνει μέσω του Will Smith και της νέας του ταινίας "Emancipation", η οποία ευελπιστεί να βρεθεί στα Oscars του 2023, αν και οι μνήμες από το συμβάν με το χαστούκι στον Chris Rock από την περσινή διοργάνωση, είναι ακόμη νωπές για πολλούς. 

Μέσα από μια ανακοίνωση στο Instagram του ο Smith ανακοίνωσε πως χαρίζει δύο μήνες δωρεάν συνδρομή Apple TV Plus σε όλους για να δουν το "Emancipation'. Όπως λέει στο βίντεο πολλοί από τους fans του θέλουν να δουν την ταινία του αλλά δε μπορούν να τη βρουν επειδή δεν έχουν συνδρομή και έτσι ο Smith κανόνισε να λύσει το πρόβλημα μαζί με την Apple. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να πάρετε το δωράκι από την Apple είναι να πατήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο και έπειτα το κουμπί "Accept 2 Months Free". 

Πάρτε τους δύο μήνες δωρεάν Apple TV+ πατώντας εδώ.

Λίγα λόγια για το Emancipation

Σε σκηνοθεσία του Antoine Fuqua (Training Day, Southpaw, The Equalizer), το Emancipation διηγείται μια ιστορία εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα για έναν άνδρα που πάλεψε ενάντια σε τρομακτικές συνθήκες και καταστάσεις, με σκοπό να βρεθεί ξανά στην αγκαλιά της οικογένειάς του. Μαζί με τον Smith συμπρωταγωνιστούν οι: Ben Foster, Grant Harvey, Charmaine Bingwa, Steven Ogg και Mustafa Shakir. 

Η σύνοψη της ταινίας: 

Αφού μαστιγώθηκε σχεδόν μέχρι θανάτου, ένας σκλάβος ονόματι Πίτερ δραπετεύει από μια φυτεία στη Λουιζιάνα, ξεγελώντας κάποιους ψυχρούς κυνηγούς, καθώς κατευθύνεται προς το Βορρά, όπου εντάσσεται στον στρατό της Ένωσης. Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Γκόρντον. Οι φωτογραφίες της γυμνής του πλάτης, βαριά μαστιγωμένης από τα μαστίγια ενός επιστάτη, δημοσιεύτηκαν παγκοσμίως το 1863, δίνοντας στο κίνημα των απολυταρχών αποδείξεις για τη σκληρότητα της αμερικανικής δουλείας.

Το Emancipation είναι διαθέσιμο μέσα από το Apple TV+