Το Scream 6 θα είναι εκατό φορές πιο αιματηρό από το προηγούμενο

Αυτό δήλωσε η Melissa Barrera
09 Δεκεμβρίου 2022 20:05
Το Scream 6 θα είναι εκατό φορές πιο αιματηρό από το προηγούμενο

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν το επερχόμενο Scream 6. Πιο συγκεκριμένα, μία από τις πρωταγωνίστριες της ταινίας δήλωσε ότι αυτό το φιλμ θα είναι… «ζόρικο».

Μιλώντας στο Collider, η Melissa Barrera έδωσε ένα μικρό tease από το τι να περιμένουν οι fans από το 6ο κεφάλαιο και όπως είπε χαρακτηριστικά «είναι εκατό φορές πιο αιματηρό από το προηγούμενο Scream».

Υπήρχε ένα ρητό στα γυρίσματα επειδή οι σκηνοθέτες ζητούσαν περισσότερο αίμα. Πάντα ήθελαν περισσότερο. «More blood spritz» ήταν το ρητό γιατί απλά πάντα ήθελαν περισσότερα. Με το Scream 5 σεβάστηκαν το franchise και δεν τους ένοιαζε τόσο, αλλά με την καινούργια ταινία τα έπαιξαν όλα για όλα. Είναι εκατό φορές πιο αιματηρό.

Οι πρώτες πληροφορίες για το επόμενο Scream λένε πως οι επιζώντες του μακελειού του Ghostface αφήνουν πίσω το Woodsboro και ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους στη Νέα Υόρκη.

Scream 6: Αυτή είναι μάλλον η πρώτη εικόνα

Το cast του Scream 6 αποτελείται από τους Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Jenna Ortega, Hayden Panettiere, Courteney Cox και Dermot Mulroney, καθώς και τους Jack Champion (Avatar 2), Liberato (If I Stay), Devyn Nekoda (Backstage) και Josh Segarra (Arrow). Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχουν αναλάβει για ακόμη μια φορά οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, σε σενάριο που γράφτηκε από τους James Vanderbilt και Guy Busick.

Θα λείπει όμως ένα σημαντικό πρόσωπο του Scream franchise από την 6η ταινία. Ο λόγος για την Neve Campbell που αποφάσισε να μην επιστρέψει για το Scream 6, αφού έλαβε μια προσφορά που λέει ότι δεν αντικατοπτρίζει την αξία που φέρνει στο franchise.

Το Scream 6 είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες παγκοσμίως στις 31 Μαρτίου 2023.

Tags: