Η Taylor Swift κάνει το επόμενο βήμα – Θα σκηνοθετήσει την πρώτη της ταινία

Σε σενάριο που έγραψε η ίδια
09 Δεκεμβρίου 2022 19:37
Η Taylor Swift κάνει το επόμενο βήμα – Θα σκηνοθετήσει την πρώτη της ταινία

Η Taylor Swift πρόκειται να κάνει το μεγάλο σκηνοθετικό ντεμπούτο της σε μία ολοκαίνουργια ταινία που ετοιμάζει σε συνεργασία με την Searchlight Pictures. Όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ του Variety, η διάσημη τραγουδίστρια ετοιμάζει ένα φιλμ, σε ένα σενάριο που έχει επιμεληθεί η ίδια.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι έγινε επίσης πρόσφατα η σόλο καλλιτέχνης που τιμήθηκε με δύο βραβεία Καλύτερης Σκηνοθεσίας στα VMA 2022 για τη δουλειά της στο All Too Well: The Short Film και στο The Man.

Η Searchlight είπε τα καλύτερα για εκείνη, με τους προέδρους David Greenbaum και Matthew Greenfield να δηλώνουν τα εξής:

Η Taylor είναι από τις λίγες τόσο ταλαντούχες αυτής της γενιάς. Είναι αυθεντική και έχουμε το προνόμιο να συνεργαστούμε μαζί της, καθώς ξεκινάει αυτό το συναρπαστικό και νέο δημιουργικό ταξίδι.

Η πρόσφατη 14λεπτη παραγωγή της All Too Well: The Short Film, με πρωταγωνίστρια τη Sadie Sink του Stranger Things και τον Dylan O'Brien του Teen Wolf, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκε και από το φανατικό κοινό της.

Εκείνη έγραψε αυτό το short, το οποίο προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πληροφορίες για την ταινία που ετοιμάζει με την Searchlight Pictures, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: