ΦΗΜΗ: Ο James Gunn ακύρωσε μία νέα Batman ταινία με τον Michael Keaton

Θα εξιστορούσε τα γεγονότα πριν από το The Flash
09 Δεκεμβρίου 2022 18:26
ΦΗΜΗ: Ο James Gunn ακύρωσε μία νέα Batman ταινία με τον Michael Keaton

Τα νέα αφεντικά των DC Studios, οι James Gunn και Peter Safran ετοιμάζονται αυτόν τον καιρό για να αναδιαμορφώσουν το κινηματογραφικό σύμπαν της DC. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια φήμη που λέει ότι οι δύο τους ακύρωσαν μία solo Batman ταινία, που ήταν στα σκαριά, με πρωταγωνιστή τον θρυλικό Michael Keaton.

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι ο Keaton θα φορέσει ξανά τη στολή του Σκοτεινού Ιππότη στο επερχόμενο The Flash, αλλά φαίνεται ότι η Warner Bros. ετοίμαζε και τη δική του μεγάλη επιστροφή με μία ταινία.

Όπως αναφέρει ο insider της βιομηχανίας, Jeff Sneider, η Warner σχεδίαζε μία Batman ταινία που θα επικεντρωνόταν στο χαρακτήρα του Keaton, που θα εξιστορούσε τα γεγονότα πριν το The Flash. Ωστόσο, τον Οκτώβριο οι Gunn και Safran «σκότωσαν» αυτό το project. Να σας υπενθυμίσουμε ότι θα ήταν μία μεγάλη επιστροφή, καθώς ο Keaton θα αποκτούσε τη δική του ταινία ύστερα από πάρα πολλά χρόνια.

Το σενάριο αυτού του Batman ακούγεται ότι είχε αναλάβει η Christina Hodson των Harley Quinn: Birds of Prey και The Flash.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε κάτι παραπάνω, καθώς μιλάμε για φήμες, αλλά φαίνεται ότι ο Gunn μαζί με τον Safran θέλουν να ανανεώσουν πλήρως την DC και να διαλέξουν προσεκτικά τι θα έρθει μελλοντικά.

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι το Wonder Woman 3 ακυρώθηκε, ενώ μεταξύ άλλων το μέλλον του Black Adam είναι αβέβαιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε αν το Wonder Woman franchise θα επιστρέψει στη νέα εποχή της DC. Μάλιστα, πέρα από τις ταινίες της Gal Gadot, ίσως η νέα ηγεσία να θέλει να βάλει ένα οριστικό τέλος στο Snyderverse, με το ρεπορτάζ να επισημαίνει πως υπάρχει ένα ενδεχόμενο η επόμενη ταινία Aquaman με τον Jason Momoa να είναι η τελευταία, ενώ δεν αποκλείεται να ακυρωθεί και το Man of Steel 2 με τον Henry Cavill.