M3GAN: Νέο φρικιαστικό trailer για την horror ταινία του παραγωγού του Annabelle

Ραντεβού στις αίθουσες τον Ιανουάριο
09 Δεκεμβρίου 2022 15:18
M3GAN: Νέο φρικιαστικό trailer για την horror ταινία του παραγωγού του Annabelle

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε το 2ο επίσημο trailer από την horror ταινία M3GAN, που αναμένεται να στοιχειώσει τις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιανουάριο. Ο παραγωγός των Annabelle και The Conjuring, James Wan, συνεργάζεται εδώ με την Blumhouse των Halloween ταινιών για να δώσουν σάρκα και οστά σε μία ιδιαίτερη…κούκλα.

Το φιλμ επικεντρώνεται στην M3GAN, μια κούκλα που μοιάζει σαν πραγματικός άνθρωπος και είναι ένα πραγματικό θαύμα της  τεχνητής νοημοσύνης. Η κούκλα αυτή έχει προγραμματιστεί έτσι ώστε να γίνει μία αληθινή φίλη για τον άνθρωπο και πιο συγκεκριμένα ενός κοριτσιού. Μεταξύ άλλων η M3GAN μπορεί να βλέπει και να μαθαίνει, καθώς γίνεται φίλη και δασκάλα, συμπαίκτρια και προστάτης του παιδιού με το οποίο δένεται.

Δημιουργός της είναι η Gemma, την οποία ενσαρκώνει η Allison Williams του Get Out, η οποία καλείται να αναλάβει την επιμέλεια της ορφανής 8χρόνης ανιψιάς της (Violet McGraw από το The Haunting of Hill House).

Το M3GAN είναι η νέα φρικαλέα horror ταινία από τον παραγωγό του Annabelle (BINTEO)

Όντας, λοιπόν, πιεσμένη από τη δουλειά, η Gemma αποφασίζει να χρησιμοποιήσει μια πρώιμη έκδοση του ρομπότ για να βοηθήσει τόσο την ίδια όσο και την ανιψιά της, αλλά σύντομα θα συνειδητοποιήσει πως η απόφασή της θα έχει μοιραίες συνέπειες...

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Ronny Chieng (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Brian Jordan Alvarez (Will & Grace), Jen Van Epps (Cowboy Bebop), Lori Dungey (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, extended edition) και Stephane Garneau-Monten (Straight Forward).

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Gerard Johnstone (Housebound), ενώ το σενάριο έγραψε η Akela Cooper γνωστή από τη δουλειά της στο Malignant.

Το M3GAN αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 13 Ιανουαρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.