Saw 10: Ένα πρόσωπο από τα παλιά επιστρέφει στη νέα ταινία

Τα γυρίσματα εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη
08 Δεκεμβρίου 2022 23:04
Saw 10: Ένα πρόσωπο από τα παλιά επιστρέφει στη νέα ταινία

Το Σε Βλέπω (Saw) θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες σας μέσα στο 2023 και πρόσφατα μάθαμε ότι ο θρυλικός Tobin Bell θα υποδυθεί για άλλη μια φορά τον φρικιαστικό Jigsaw. Το SAW X βρίσκεται αυτόν τον καιρό στη διαδικασία των γυρισμάτων και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όσον αφορά το cast.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τον Tobin Bell που θα επιστρέψει κανονικά στη νέα ταινία, μάθαμε ότι και η Shawnee Smith θα κάνει το μεγάλο comeback και θα βρίσκεται στο 10ο κεφάλαιο του franchise. Τα νέα αυτά μεταφέρει το Deadline.

Εκείνη μάς συστήθηκε το 2004 ως Amanda Young που αποκαλύφθηκε αργότερα ότι ήταν μαθητευόμενη του φρικιαστικού δολοφόνου και ανάγκαζε τους αιχμαλώτους να παίζουν τα θανατηφόρα παιχνίδια, προτού γίνει ό,τι γίνει στο Saw 3.

Επίσης, ξέρουμε ότι στο Saw 10 θα παίξουν και οι Synnøve Macody Lund (Ragnarok), Steven Brand (The Sandman) και Michael Beach (Dahmer). Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Lionsgate και Twisted Pictures.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι ο John Kramer aka Jigsaw θα βρίσκεται κανονικά στο «Σε Βλέπω 10».

Για όσους δε γνωρίζουν ο Jigsaw είναι η καρδιά των "Σε Βλέπω", καθώς είναι ο serial killer πίσω από τις δημιουργικές παγίδες που πέφτουν τα θύματά του. Σύμφωνα με την πλοκή ήταν ένα πρώην πολιτικός μηχανικός που ξεπέρασε τον καρκίνο και έκτοτε επέλεξε να τεστάρει τη θέληση των άλλων για ζωή μέσω μιας σειράς αρρωστημένων και θανατηφόρων παιχνιδιών, ως ένα τρόπο για να διαβεβαιώσει της δικής του θέλησης.

Ο Kevin Greuter θα σκηνοθετήσει το 10o φιλμ των Saw, όντας ένας βετεράνος του franchise καθώς σκηνοθέτησε τα Saw VI και Saw: The Final Chapter, ενώ είχε μοντάρει όλα τα Saw από το πρώτο μέχρι το Saw V, αλλά και το πρόσφατο "Jigsaw".

Το SAW X αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 27 Οκτωβρίου του 2023.

Tags: