DC: Μάθαμε σε ποια ταινία του 2023 θα κάνει cameo o Superman του Henry Cavill

Την ώρα που γίνονται σεισμικές αλλαγές στο σύμπαν της DC με ηγέτες τους James Gunn και Peter Safran
08 Δεκεμβρίου 2022 22:42
DC: Μάθαμε σε ποια ταινία του 2023 θα κάνει cameo o Superman του Henry Cavill

Ένα νέο ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter αποκαλύπτει την επόμενη ταινία που θα εμφανιστεί ο Superman του Henry Cavill, μετά την cameo εμφάνισή του στο Black Adam, που εδραίωσε την μεγαλειώδη επιστροφή του στο σύμπαν της DC. 

Την ίδια ώρα βέβαια που έρχονται σαρωτικές αλλαγές στα DC Studios, όπου υπό την ηγεσία των James Gunn/ Peter Safran σχεδιάζουν τη νέα εποχή του DCU, στην οποία ξηλώνεται πρακτικά το Snyderverse και τα πρόσωπα που αποτελούν. Για αυτό και ακυρώθηκε το Wonder Woman 3 με την Gal Gadot, το Aquaman and the Lost Kingdom θα είναι μάλλον η τελευταία εμφάνιση του Jason Momoa στον ομώνυμο ρόλο καθώς θα γίνει recast ως Lobo, ενώ και οι τύχες του Man of Steel 2 είναι αμφίβολες. 

Ωστόσο κόντρα σε αυτά μάθαμε από το THR ότι ο Henry Cavill γύρισε μερικές σκηνές πρόσφατα για το The Flash που αναμένεται τον Ιούνιο. Ωστόσο, η Warner Bros. αμφιταλαντεύεται στο εάν αυτή η σκηνή θα καταλήξει στο τελικό cut του The Flash, μιας και δεν επιθυμούν να υπόσχονται επιστροφές χαρακτήρων και ταινίες που δεν μπορούν πλέον να τηρήσουν, εν μέσω του νέου μεγαλεπίβολου πλάνου που χτίζει ο Gunn. 

Ακόμη, σύμφωνα με τις πληροφορίες το "Flash" δεν έχει κλειδώσει στο μοντάζ και δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση για την εμφάνιση του Superman του Henry Cavill. 

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Michael Keaton ως Bruce Wayne, Sasha Calle ως Supergirl, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston, που αντικαθιστά τον Billy Crudup στο ρόλο του πατέρα του Barry στο DCEU.

Η πρεμιέρα του The Flash θα γίνει μια εβδομάδα νωρίτερα στις 16 Ιουνίου 2023, για να αποφύγει τον οδοστρωτήρα του Indiana Jones and the Dial of Destiny της Disney.