Marvel: O Robert Downey Jr. αποκαλύπτει 4 πράγματα που του λείπουν από το MCU

Του λείπει του Iron Man το MCU μετά από μια 10ετής θητεία
08 Δεκεμβρίου 2022 14:29
Marvel: O Robert Downey Jr. αποκαλύπτει 4 πράγματα που του λείπουν από το MCU

O Robert Downey Jr. είναι μακράν ο πιο αναγνωρίσιμος και εμβληματικός ηθοποιός ολόκληρου του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Έχοντας περάσει πάνω από μια δεκαετία στο MCU καθώς χάρη στον Iron Man του γεννήθηκαν όλα όσα γνωρίζουμε σήμερα, ο ηθοποιός απολαμβάνει την συνταξιοδότησή του από το σύμπαν. 

Τέσσερα χρόνια σχεδόν μετά την θυσία του στο Avengers: Endgame, o Downey Jr. αποκαλύπτει ότι του λείπει το MCU. Μιλώντας στο Deadline αποκάλυψε ότι αναπολεί την εμπειρία του στη Marvel και συγκεκριμένα τη χωρίζει σε τέσσερα κεφάλαια που του λείπουν περισσότερο από όλα: 

Τι μου λείπει περισσότερο; Το να είμαι στις επάλξεις με τον Kevin Feige στα πάντα. Στην αρχή με το Jon Favreau, που πλέον μοιάζει σαν όμορφο όνειρο. Τη μέση με τον Shane Black στο Iron Man 3 όπου το γυρίσαμε κυρίως στη Βόρεια Καρολίνα. Ήταν ειδυλλιακό και ανατρεπτικό. Και το τέλος όταν συνειδητοποίησα ότι είχα κάνει τόσους πολλούς στενούς φίλους στο καστ του MCU και οι αδελφοί Russo με βοήθησαν να αγκαλιάσω το αφηγηματικό τόξο του Tony."

Τώρα με τις φήμες πως ο Feige θέλει να φέρει πίσω άπαντες από το MCU για χάρη μιας επικών διαστάσεων σκηνής στο Avengers: Secret Wars, δε θα πρέπει να αποκλειστεί το γεγονός να επιστρέψει ο Iron Man του Downey Jr. για μια cameo εμφάνιση. 

Τον Downey Jr. θα τον δούμε επίσης στο "Oppenheimer", το πολυαναμενόμενο και γεμάτο αστέρες φιλμ του Christopher Nolan, όπου θα πρωταγωνιστούν επίσης οι Cillian Murphy, Florence Pugh, Emily Blunt, Rami Malek, Matt Damon και πολλοί ακόμη ηθοποιοί.