The Pale Blue Eye: Ο Christian Bale θα ταράξει το Netflix με τη νέα του ταινία - Νέο trailer

Γκόθικ τρόμος και μυστήρια σε μια ιστορία με τον Edgar Alan Poe
08 Δεκεμβρίου 2022 00:59
The Pale Blue Eye: Ο Christian Bale θα ταράξει το Netflix με τη νέα του ταινία - Νέο trailer

Το Netflix κυκλοφόρησε το νέο επίσημο trailer για το The Pale Blue Eye, τη νέα gothic ταινία τρόμου σε σκηνοθεσία Scott Cooper (Antlers) με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ, Christian Bale. Σε αυτή ένα βαθύ και ζοφερό μυστήριο αρχίζει να ξετυλίγεται και στο επίκεντρό της βρίσκεται ένας νεαρός Edgar Alan Poe. Όπως θα δείτε και από το trailer, το Pale Blue Eye αναμένεται να ταράξει τη συνδρομητική υπηρεσία και τους θεατές της. 

Γκόθικ τρόμος, δολοφονίες και μυστήριο: η υπόθεση

Σύμφωνα με το Netflix αυτή είναι η σύνοψη της πλοκής του The Pale Blue Eye: Γουέστ Πόιντ, 1830. Ένας αποκαρδιωμένος ντετέκτιβ αναλαμβάνει να ερευνήσει σιωπηρά τη βάναυση δολοφονία ενός δόκιμου. Αντιμέτωπος όμως με τον δεσμευτικό κώδικα σιωπής των δοκίμων, ζητά από έναν συνάδελφο του θύματος να τον βοηθήσει να διαλευκάνει την υπόθεση – έναν νεαρό άντρα τον οποίο γνωρίζουμε σήμερα με το όνομα Έντγκαρ Άλαν Πόε.

Δείτε το νέο trailer του The Pale Blue Eye

Ποιοι παίζουν; 

Πρωταγωνιστούν οι Christian Bale ως Augustus Landor και Harry Melling "The Queen's Gambit" ως Edgar Alan Poe, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Scott Cooper των "Antlers" και "Crazy Heart".

Τα ονόματα δεν σταματούν εκεί καθώς το cast απαρτίζεται από τους:Gillian Anderson (The Crown), Lucy Boynton (Bohemian Rhapsody), Charlotte Gainsbourg (Antichrist), Toby Jones (First Cow), Harry Lawtey (Industry), Simon McBurney (Carnival Row), Timothy Spall (Mr. Turner), Hadley Robinson (Moxie), Joey Brooks (Molly’s Game), Brennan Cook (Encounter), Gideon Glick (Marvelous Mrs. Maisel), Fred Hechinger (The White Lotus), Matt Helm (Tragedy of Macbeth), Steven Maier (The Plot Against America), Charlie Tahan (Ozark) και τον θρυλικό Robert Duvall (The Judge

Φωτογραφίες από την ταινία

Πότε κυκλοφορεί; 

Το The Pale Blue Eye θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες στις 23 Δεκεμβρίου του 2022, ενώ θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 6 Ιανουαρίου 2023