Black Adam: Εμπορική αποτυχία ή επιτυχία τελικά η ταινία του Dwayne Johnson;

Νέο ρεπορτάζ ρίχνει φως στην υπόθεση και διαψεύδει τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες.
08 Δεκεμβρίου 2022 00:40
Black Adam: Εμπορική αποτυχία ή επιτυχία τελικά η ταινία του Dwayne Johnson;

Τελικά τι γίνεται με την εμπορική πορεία του Black Adam; Τις τελευταίες ημέρες γράφονται δημοσιεύματα πως η ταινία της DC με πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson αποτελεί μια εμπορική αποτυχία, τόσο μεγάλη που θα χάσει γύρω στα $100 εκατομμύρια δολάρια η Warner Bros.

Την ίδια ώρα πλέον το Black Adam προσπαθεί να συρθεί στο box office και να ξεπεράσει τα $400 εκατομμύρια παγκοσμίως, ενώ είχε κάνει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα, γεγονός που αφήνει χώρο για να αμφισβητηθεί η επιτυχία της ταινίας. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται λίγο πάνω από τα $384 εκατομμύρια εισπράξεις με budget που κόστισε γύρω στα $200 εκατομμύρια. 

Ένα νέο ρεπορτάζ του Deadline όμως διαφωνεί και διαψεύδει πως ο Black Adam του Dwayne Johnson παραθέτοντας στοιχεία. Σύμφωνα με πηγές εντός της παραγωγής, το Black Adam θα είναι κερδοφόρο απλώς όχι τόσο όσο ήλπιζε η Warner Bros, καθώς θα βγάλει περίπου $52-72 εκατομμύρια δολάρια επιπλέον

Το γεγονός αυτό οφείλεται στον χαμηλότερο σε κόστος τελικό λογαριασμό της ταινίας αλλά και στο γεγονός ότι οι συντελεστές της -όπως και ο The Rock- δε θα πάρουν δεκάρα από το πρώτο δολάριο που θα βάλει η ταινία στα ταμεία της. Αντιθέτως θα μοιραστούν μεταξύ τους ένα μέρος των κερδών. Επίσης σημειώνεται ότι έκανε πολύ δυνατές πωλήσεις μέσω VoD με κέρδη που φτάνουν τα $100 εκατομμύρια.

Το Black Adam είναι σε σκηνοθεσία Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise) και πρωταγωνιστεί ένα δυνατό cast που πέρα από τον The Rock περιλαμβάνει και τους: Noah Centineo (To All The Boys I Loved Before) ως Atom Smasher, Aldis Hodge (One Night In Miami) ως Hawkman, Sarah Shahi (Sex/Life), Quintessa Swindell (Voyagers), καθώς και τον πρώην "Πράκτορα 007", Pierce Brosnan ως Dr. Fate.

Τις εντυπώσεις μας από το Black Adam θα τις βρείτε πατώντας εδώ