Avatar 2: O The Weeknd ετοιμάζει τραγούδι για την ταινία - Πότε κυκλοφορεί;

Ο διάσημος σταρ της ποπ τραγουδά το theme song της ταινίας του James Cameron
07 Δεκεμβρίου 2022 23:44
Avatar 2: O The Weeknd ετοιμάζει τραγούδι για την ταινία - Πότε κυκλοφορεί;

Τελικά, πράγματι, το teaser που είχε ανεβάσει ο The Weeknd επαληθεύτηκε, καθώς ο διάσημος σταρ της ποπ ετοιμάζει ένα νέο κομμάτι για το πολυαναμενόμενο Avatar: The Way of Water

Το τραγούδι ονομάζεται "Nothing is Lost (You Give Me Strength)" και θα περιέχεται τόσο στο soundtrack της ταινίας, το οποίο επιμελείται ο Simon Franglen, όσο και θα ακουστεί εντός του Avatar 2. Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 15 Δεκεμβρίου, παράλληλα με την πρεμιέρα του sequel σε σκηνοθεσία James Cameron

Ο Weeknd έγραψε το εν λόγω κομμάτι σε παραγωγή του Swedish House Mafia και του Simon Franglen.

Δείτε το teaser που ανέβασε ο The Weeknd: 

Λίγα λόγια για το Avatar 2

Το κόστος της παραγωγής του Avatar 2 είναι ιλιγγιώδες καθώς αγγίζει τα $400 εκατομμύρια δολάρια -προ κόστους προώθησης και μάρκετινγκ- καθιστώντας το έτσι ως την ακριβότερη ταινία όλων των εποχών. 

Όπως έχει δηλώσει ανοιχτά ο Cameron, για να θεωρηθεί επιτυχημένο το Avatar 2 θα πρέπει να φτάσει στο Top 5 των πιο επιτυχημένων εμπορικά ταινιών στην ιστορία, δεδομένου του τεράστιου κόστους της παραγωγής και των προσδοκιών που έχει η Disney από αυτό. 

Μάλιστα εξασφάλισε και την πολυπόθητη προβολή στην Κίνα, τη μεγαλύτερη αγορά κινηματογραφικών αιθουσών σε όλον τον κόσμο, κάτι που δίνει σημαντικές ελπίδες για να διαλύσει τα ταμεία, όπως ο προκάτοχός του. 

Η σύνοψη του Avatar: The Way of Water έχει ως εξής: 

Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομένουν. 

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, και Kate Winslet.

Το AvatarThe Way of Water θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου 2022.