The Flash: Τελικά θα παίξει λίγο πιο νωρίς στους κινηματογράφους

Μία εβδομάδα νωρίτερα
06 Δεκεμβρίου 2022 23:08
The Flash: Τελικά θα παίξει λίγο πιο νωρίς στους κινηματογράφους

Η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε επίσημα ότι θα αλλάξει την ημερομηνία της πρεμιέρας του The Flash και πλέον προορίζεται να παίξει μία εβδομάδα νωρίτερα. Πιο συγκεκριμένα, το φιλμ με τον Ezra Miller ήταν να καταφθάσει στις 23 Ιουνίου 2023 και πλέον αναμένεται στις 16 Ιουνίου του 2023.

Δεν έγινε γνωστός ο λόγος που προέβη σε αυτήν την κίνηση η εταιρία, αλλά ίσως ήθελε να αποφύγει έναν μεγάλο αντίπαλο που θα έχει εκείνο το μήνα. Και αυτό γιατί στις 30 Ιουνίου 2023, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το πολυπόθητο Indiana Jones 5 (Indiana Jones and the Dial of Destiny) με τον Harrison Ford.

Το "The Flash" αναμένεται να επαναφέρει το timeline των DC ταινιών της Warner Bros. και να δημιουργήσει το επόμενο στάδιο για τις ταινίες της DC στο μέλλον.

The Flash 2: Ξεκίνησε η ανάπτυξη του sequel με τον Ezra Miller  

Ezra Miller: Γιατί πάτησε ξανά στο πλατό του The Flash;

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Michael Keaton ως Bruce Wayne, Sasha Calle ως Supergirl, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston, που αντικαθιστά τον Billy Crudup στο ρόλο του πατέρα του Barry στο DCEU.

To The Flash θα κάνει πρεμιέρα, λοιπόν στις 16 Ιουνίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.