Το teaser για τη νέα ταινία του δημιουργού του Parasite είναι εδώ με τον Robert Pattinson

Ραντεβού στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2024
06 Δεκεμβρίου 2022 20:21
Το teaser για τη νέα ταινία του δημιουργού του Parasite είναι εδώ με τον Robert Pattinson

Ο Bong Joon-ho των Parasite, Okja και άλλων γνωστών ταινιών ετοιμάζει εδώ και καιρό το επόμενό του φιλμ, το οποίο ονομάζεται Mickey 17. Πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή της Warner Bros. και με ένα εκπληκτικό cast, με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson.

Τώρα, η Warner έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο teaser trailer από την ταινία και μας προετοιμάζει για κάτι παράξενο τον Μάρτιο του 2024. Το πρώτο δείγμα της ταινίας είναι ατμοσφαιρικό και επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του Pattinson ο οποίος ξυπνάει απότομα και κοιτάζει την κάμερα.

Δείτε το παρακάτω:

Μερικές πληροφορίες για το φιλμ

Αξίζει να αναφερθεί πως αυτό το φιλμ είναι εμπνευσμένο από τη sci-fi νουβέλα, Mickey7, του Edward Ashton. Στο βιβλίο κεντρικός χαρακτήρας είναι ο "Mickey 7", ένας αναλώσιμος υπάλληλος σε μια ανθρώπινη αποστολή στο διάστημα με σκοπό την αποίκιση του παγωμένου πλανήτη Niflheim.

Όποτε μια αποστολή του πληρώματος είναι εξαιρετικά δύσκολη και σε σημείο αυτοκτονίας στέλνουν τον Mickey. Κάθε φορά που πεθαίνει, ένα νέο σώμα παίρνει τη θέση του, αλλά διατηρεί τις περισσότερες μνήμες του προηγούμενου. Ύστερα από έξι θανάτους o Mickey7 αρχίζει να καταλαβαίνει τους όρους του παιχνιδιού και γιατί αυτή η θέση είχε μείνει κενή για καιρό.

Το λαμπρό cast της ταινίας

Στο νέο φιλμ του Bong Joon-ho παίζουν πολλοί διάσημοι ηθοποιοί και το κεντρικό cast αποτελείται από τους Toni Collette (The Sixth Sense, Hereditary, Nightmare Alley), Naomi Ackie (The End of the F***ing World, The Rise of Skywalker), Steven Yeun (Minari, The Walking Dead) και Mark Ruffalo (Avengers).

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται και οι Plan B Entertainment, Kate Street Picture Company και  Offscreen, Inc. Η δημιουργική ομάδα έχει πολύ γνωστά ονόματα και περιλαμβάνει τον υποψήφιο για Όσκαρ διευθυντή φωτογραφίας, Darius Khondji (Okja, Evita), την υποψήφια για Όσκαρ σχεδιάστρια, Fiona Crombie (The Favourite, Cruella), τον υποψήφιο για Όσκαρ μοντέρ Yang Jin-mo (Parasite) και την ενδυματολόγο Catherine George (Okja, Snowpiercer).

Το Mickey 17 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 29 Μαρτίου του 2024.