Η Amber Heard έκανε έφεση και θέλει να στείλει τον Johnny Deep πίσω στα δικαστήρια

Για να ανατρέψει το προηγούμενο αποτέλεσμα
06 Δεκεμβρίου 2022 12:35
Η Amber Heard έκανε έφεση και θέλει να στείλει τον Johnny Deep πίσω στα δικαστήρια

Ένα από τα viral γεγονότα του 2022 που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του διαδικτύου για αρκετό καιρό, ήταν η δική του Johnny Deep και της Amber Heard, η οποία μάλλον θα έχει και συνέχεια!

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, έπειτα από αρκετές εβδομάδες στις δικαστικές αίθουσες, τον Ιούνιο ανακοινώθηκε η τελική ετυμηγορία, με τον πρωταγωνιστή των "Πειρατών της Καραϊβικής" να δικαιώνεται για τη συκοφαντική δυσφήμιση για την οποία κατηγορούσε την Amber Heard. Το δικαστήριο έκρινε υπέρ του 58χρονου σταρ, με τον Depp να βγαίνει ο καθαρός νικητής, καθώς χαρακτήρισε 'ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της Amber Heard".

Αφού εξέτασε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, η 7μελής επιτροπή των ενόρκων κατέληξε πως η ηθοποιός κρίνεται ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του πρώην συζύγου της. Έτσι, η Heard κλήθηκε να καταβάλει αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων στον Depp. Από την πλευρά της, η Heard κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Depp, για τα σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τώρα, το νομικό team της Amber Heard άσκησε έφεση κατά του αποτελέσματος της δίκης. Η ομάδα της ζητά να ανατραπεί η ετυμηγορία των ενόρκων ή να γίνει μια εντελώς νέα δίκη. Αναλυτικότερα, υποστηρίζει ότι η δίκη διεξήχθη σε λάθος πολιτεία και επίσης διαμαρτύρεται για την απόφαση του δικαστή να αποκλείσει ορισμένα αποδεικτικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων σημειώσεων από ψυχολόγους που περιλαμβάνουν ισχυρισμούς για κακοποίηση.

Το μέσο Deadline έφερε στα φώτα της δημοσιότητας το σχετικό νομικό έγγραφο, στο οποίο οι δικηγόροι της Amber τονίζουν:

Αυτή η απόφαση, αν επιτραπεί να ισχύσει, αναμφίβολα θα έχει αντίκτυπο για άλλες γυναίκες που επιθυμούν να μιλήσουν για κακοποίηση από ισχυρούς άνδρες.

Οι δικηγόροι της Amber εστίασαν στην προηγούμενη ανεπιτυχής δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση που είχε κάνει ο Johnny Deep εναντίον της εφημερίδας The Sun το 2018, επειδή τον αποκάλεσε "wife-beater". Η ομάδα της Amber υποστηρίζει ότι η επακόλουθη, ξεχωριστή υπόθεση "δεν έπρεπε ποτέ να φτάσει σε δίκη", αφού "ένα άλλο δικαστήριο είχε ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Depp κακοποιούσε τη Heard σε πολλές περιπτώσεις".

Για την ιστορία και η ομάδα του Depp έχει κάνει έφεση για ορισμένα από τα αποτελέσματα της πολύκροτης δίκης, οπότε μένει να δούμε αν το πρώην ζευγάρι θα καταλήξει ξανά στις δικαστικές αίθουσες.