Deadpool 3: Ο “Daredevil“ αφήνει υπονοούμενο για ενδεχόμενη εμφάνιση

O Charlie Cox έβαλε φωτιά στις θεωρίες
05 Δεκεμβρίου 2022 23:31
Deadpool 3: Ο “Daredevil“ αφήνει υπονοούμενο για ενδεχόμενη εμφάνιση

Φωτιά στις θεωρίες έβαλε ο Charlie Cox για το ενδεχόμενο εμφάνισής του ως Daredevil στο άκρως αναμενόμενο Deadpool 3. Ο 39χρονος σταρ της Marvel μίλησε σε ένα panel στη γερμανική Comic-Con πριν από μερικέ ημέρες, εκεί όπου άφησε να εννοηθεί πως μάλλον θα τον δούμε να εμφανίζεται στην ταινία των Ryan Reynolds και Hugh Jackman. 

Πιο συγκεκριμένα στο πάνελ όπου μαζί του βρέθηκε και ο Elden Henson (Foggy Nelson), ο Cox έκανε πρακτικά ένα tease πως ο Daredevil "χωράει" να εμφανιστεί στο Deadpool, λόγω του ύφους της σειράς Daredevil: Born Again: 

Επειδή έτσι θα είναι και το ύφος της σειράς μας, θαρρώ πως υπάρχει χώρος για τον Daredevil να εμφανιστεί στο Deadpool. Αυτό θα ήταν πολύ cool. Τέλεια, τώρα θα το κάνετε είδηση" 

Δείτε το στιγμιότυπο: 

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Charlie Cox θα εμφανιστεί και στη σειρά "Echo" (το spinoff του Hawkeye) για το Disney Plus. Παράλληλα ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό η reboot σειρά "Daredevil: Born Again", η οποία θα είναι και η μεγαλύτερη σε διάρκεια, διότι θα αποτελείται από 18 επεισόδια. Η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει την άνοιξη του 2024 στο Disney Plus. 

Στο Deadpool 3 πλάι στον Ryan Reynolds θα δούμε τον Hugh Jackman να κάνει τη μεγαλειώδη επιστροφή του στο ρόλο του Wolverine για τελευταία φορά, εντός του MCU

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024