Μεγάλη επιτυχία το Black Panther: Wakanda Forever – Δείτε πόσα έχει βγάλει μέχρι τώρα στο box office

Αναμένεται να ξεπεράσει το Thor: Love and Thunder τις επόμενες ημέρες
05 Δεκεμβρίου 2022 16:51
Μεγάλη επιτυχία το Black Panther: Wakanda Forever – Δείτε πόσα έχει βγάλει μέχρι τώρα στο box office

Το Black Panther: Wakanda Forever έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 10 Νοεμβρίου και όπως όλα δείχνουν, το φιλμ τα πηγαίνει περίφημα στο box office.

Όπως μεταφέρει το Collider, η ταινία των Marvel Studios ξεπέρασε τα 733 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και αυτό έγινε μέσα σε περίπου ένα μήνα που βρίσκεται διαθέσιμο. Το φιλμ βρίσκεται πρώτο εδώ και τέσσερις εβδομάδες στην Αμερική με 394 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα, καθώς και 339 εκ. στον υπόλοιπο κόσμο.

Για την ιστορία, το πρώτο Black Panther ολοκλήρωσε την πορεία του στους κινηματογράφους με έσοδα που ξεπέρασαν τα 1,3 δισεκατομμύρια παγκοσμίως. Μπορεί το Wakanda Forever να μην πλησιάσει αυτό το νούμερο, αλλά ενδέχεται να περάσει το Thor: Love and Thunder μέσα στις επόμενες ημέρες (760 εκ. δολάρια) και ίσως να πλησιάσει και το τεράστιο νούμερο του Doctor Strange στο Multiverse of Madness (955 εκ. δολάρια).

Η σύνοψη του Black Panther: Wakanda Forever:

Mετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η Βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και η Dora Milaje (Florence Kasumba), πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) και του Everett Ross (Martin Freeman), να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Γουακάντα.

Στη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα Creed, Fruitvale Station και το πολυβραβευμένο "Judas and the Black Messiah".

Αν δεν έχει παρακολουθήσει ακόμα την ταινία, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό μας Review, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Κυριάκος Στεργιάδης, πατώντας εδώ.

Επίσης, παίζει και ο Martin Freeman που επέστρεψε στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Το cast θα συμπληρώσουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena και Alex Livanalli.

Για περισσότερα σχετικά με το σύμπαν της Marvel παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.