John Wick 4: Νέα ματιά και πολλές πληροφορίες από την ταινία με τον Keanu Reeves

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή του
05 Δεκεμβρίου 2022 12:12
John Wick 4: Νέα ματιά και πολλές πληροφορίες από την ταινία με τον Keanu Reeves

Ο Keanu Reeves βρέθηκε στο CCPX (Βραζιλιάνικη Comic Con) και έδωσε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το John Wick: Chapter 4. Ο διάσημος ηθοποιός είναι έτοιμος να φορέσει για άλλη μια φορά τα ρούχα του “John” σε σκηνοθεσία του Chad Stahelski.

Αυτό το franchise θεωρείται από τα μεγαλύτερα όσον αφορά τη δράση και τις σεκάνς που έχει και όπως δήλωσε ο ίδιος, ήταν σίγουρα η πιο δύσκολη ταινία που έχει κάνει στην καριέρα του.

Το John Wick 4 είναι η πιο δύσκολη ταινία που έχω κάνει ποτέ. Όσον αφορά τη δράση, είναι η πιο δύσκολη ταινία που έχω κάνει. Αλλά αυτό είναι που την κάνει τόσο καλή. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κυνηγούν εδώ τον Wick και υπάρχουν και πολλά διαφορετικά είδη σκηνών που είναι διασκεδαστικά και γεμάτα δράση.

Ο Reeves έκανε επίσης ένα tease με μία σκηνή μάχης που γίνεται στο Arc de Triomphe στο Παρίσι περιγράφοντάς την ως ένα “fight scene μέσα στην κίνηση”.

Σε αυτό το φιλμ θα δείτε τον John Wick να προσπαθεί να νικήσει μία για πάντα το High Table και αυτό είναι το πραγματικό “εισιτήριο” για την ελευθερία του. Ωστόσο, δε θα είναι εύκολο εγχείρημα και για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει πρώτα να τα βάλει με έναν νέο ισχυρό εχθρό με φίλους του απ’ όλο τον κόσμο.

Δείτε την ολοκαίνουργια εικόνα από το John Wick: Chapter 4:

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Ο John Wick (Keanu Reeves) ανακαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Όσον αφορά το κινηματογραφικό σύμπαν του John Wick, πρόσφατα μάθαμε ότι τελικά ο Keanu Reeves θα εμφανιστεί ως John Wick στη spinoff ταινία "Ballerina" της Ana De Armas, μαζί με τον Ian McShane ως Winston. Επίσης, εντός του John Wick Cinematic Universe στα σκαριά βρίσκεται η σειρά The Continental που θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video. 

To John Wick: Chapter 4 βγαίνει στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2023.